Pluton započinje retrogradni hod u Jarcu od 29. aprila 2022. i ostaće u istom znaku sve do 8. oktobra. Ovaj događaj će uticati na vaš život na različite načine, kako navode astrolozi. Za neke će to biti povoljno vreme razvoja, učenja, napretka, dok bi se drugi mogli suočiti sa izazovima i biti na pravom testu sudbine. Uticaj ovog događaja na vaš život zavisiće od položaja Plutona sa drugim planetama u vašoj natalnoj karti.

Retrogradni Pluton donosi nove i nagle promene u život, a najvažnije je posvetiti se sebi, svojim mislima. Vreme je da se oslobote svih onih negativnih stvari koje vam se moraju po glavi, ne vraćate se u prošlost i rešite se svih oblika strahova. Ovo stanje Plutona nam daje priliku da se osvrnemo i prevaziđemo iznenadne životne izazove. Takođe, izazovi uma mogu isplivati na površinu u ovom trenutku, ali moramo biti strpljivi i osloboditi se svih nevolja.

Saznajte šta vašem horoskopskom znaku donosi retrogradni Pluton od 29. aprila do 8. oktobra 2022. godine:

Ovan

Za liderskog Ovna, Pluton će biti retrogradan u desetom polju. Ovo stanje Plutona će biti značajno za vas i bićete duboko pogođeni njime. Dobićete priliku da razumete nedostatke vašeg prethodnog posla, a ako se suočite sa poteškoćama u donošenju odluke u vezi sa karijerom, moraćete da donesete neke teške odluke tokom ovog vremena. Ovo će ojačati i vaše međuljudske odnose, a situacije u vašoj karijeri će se postepeno okretati u vašu korist.

Bik

Pluton će biti retrogradan u devetoj kući zemljanog Bika. Uticaj ovog retrogradnog kretanja biće prosečan. Osetićete duhovnu snagu u sebi. Pokušaćete da se osvrnete i uspećete da razumete svoje životne ciljeve. Postoje dobre šanse za putovanja, čišćenje duše i posao. Stariji u vašoj porodici će se osećati povezanim sa vama, a vi ćete im se približiti. Duga putovanja će se pokazati korisnim u vašem životu.

Blizanci

Za Blizanaca, Pluton će biti retrogradiran u osmom polju. Ovo retrogradno kretanje će biti umereno plodonosno za vas. U svom životu ćete se fokusirati na duhovna iskustva jer će vas naučiti sjajnim životnim lekcijama. Mogu se pojaviti mnoge izazovne promene koje će vas naučiti nekim stvarima. Mnoge tajne mogu biti otkrivene, a vi ćete se upoznati sa realnošću života.

Rak

Za Rakove, Pluton će se kretati retrogradno u sedmom polju. Napetost u vašem bračnom životu bi se mogla smanjiti. Ako se problem dešava između vas i vašeg partnera, onda je ovo najprikladnije vreme da ga rešite, jer će vam Pluton pomoći. Da biste ispravili svoje sadašnje greške, odnos se u ovom trenutku može rešiti uzajamnim razumevanjem. Vrata mnogih mogućnosti otvoriće vam se unapređenjem odnosa sa poslovnim partnerima.

Lav

Za Lavaove Pluton će ići retrogradnoi u šesto polje. Ovaj period će za vas biti prosečan. Ali, ovo je povoljan period da se rešite zdravstvenih problema. Borićete se za sebe i svoje blagostanje. Međutim, za to ćete morati da sakupite snagu. Ako patite od nekog starog duga, onda za to vreme možete pronaći izlaz iz njega. Ovaj period će doneti povoljne rezultate za zaposlene.

Devica

Pluton će biti retrogradan u petoj kući Device. Ovo retrogradno kretanje će biti umereno plodonosno za vas. Ako se neki problemi javljaju u vašem ličnom ili ljubavnom životu, dobićete priliku da ih rešite, ali za to ćete morati da dođete do korena problema i da obratite pažnju i na svoje greške. Ako ste negde pogrešili, ispravite to i razgovarajte o tome sa svojim partnerom. Studenti će takođe morati da se više fokusiraju na obrazovanje. Ako obratite pažnju na svoje obaveze, možda ćete postići dobar finansijski položaj.