Horoskop za vikend od 29. aprila do 2. maja 2022. godine!

Ovan

Vikend počinje sa Mesecom u vašem znaku, aktivirajući vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku usmeravaju vašu pažnju na vaše finansije, a Mars, vaša vladajuća planeta, u sekstilu sa Mesecom daje vam podsticaj, energiju i ambiciju da kontrolišete tok novca i izvršite sve neophodne promene. Posle napornog rada,opustite se, opustite se u nedelju uveče.

Bik

Iako vikend počinje sa Mesecom u znaku Ovna u petak, do subote je u potpunosti u vašem polju dok mladi Mesec u znaku Bika i pomračenje Sunca aktiviraju vašu prvu kuću samopouzdanja i samopoštovanja. Pustite bilo šta ili bilo koga što prigušuje vaš sjaj; znajte da će seme koje posadite pod ovim mladim Mesecom uskoro procvetati. Venera, vaša vladajuća planeta, u konjunkciji je sa Jupiterom i sekstilom Plutonom, čineći vas neodoljivim.

Blizanci

Uživajte sa prijateljima pod Mesecom Ovna u petak uveče i predstavite temu mladog Meseca i pomračenja Sunca u Biku u subotu! Podelite poglede na to kako da se oslobodite onoga što ste prerasli i kako da se nosite sa problemima koji vas još uvek muče. Podelite svoje planove za budućnost koju želite da kreirate; to je kao da zalivate svoju baštu da bi napredovala i rasla.

Rak

Mesec u Ovnu i sekstil sa Saturnom aktiviraju karijeru i uspeh u vašoj tabeli u petak, pa šutnite tu loptu preko gol-linije! Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku fokusiraju se na vaša prijateljstva, grupe i humanitarnost. Pomračenje će pokazati šta i koga treba da pustite, a mlad Mesec podržava rast budućnosti o kojoj sanjate.

Lav

Mesec u Ovnu u petak vas poziva da izađete i igrate se dok prolazi kroz vašu devetu kuću. Mlad Mesec i pomračenje Sunca u Biku donose svoju ogromnu moć da utiču na vaš profesionalni život i uspeh. Pomračenje će vam pomoći da vidite šta treba da se promeni, a mlad Mesec će negovati seme koje posadite za budućnost i pomoći mu da raste.

Devica

Mesec u Ovnu u petak podstiče vas da duboko zaronite u svoja osećanja, verovatno u pripremi za Mlad Mesec u znaku Bika i pomračenje Sunca u subotu. Pripremite se da budete svesni čega treba da se oslobodite kako biste mogli da posadite seme budućnosti koju zaista želite da stvorite. Možda je putovanje za koje je potreban vaš pasoš na pomolu?