Od 2. do 8. maja zvezde će imati dvojaki uticaj- od nekog će zahtevati dosta važnih odluka i preispitvanja, dok će drugima pomoći na putu uspeha i da lakše savladaju prepreke.

Ovan

Finansijska strana života biće vam u fokusu tokom ove nedelje. Tražiće dodatne načine zarade. Jedan od njih može biti da odmah počnete da realizujete ideje koje odavno imate, ali niste imali hrabrosti da ih implementirate. Trudite se da održite pozitivan stav, uz pomoć njega prizvaćete dobre stvari u svoj život i to vrlo brzo. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je subota.

Bik

U narednom periodu postoji opasnost od gubitka novca - budite izuzetno oprezni u materijalnim stvarima. U poslovnom smislu, bićete prijateljski raspoloženi i otvoreni za dijalog. To će vam doneti uspešne pregovore i dogovoriti nove poslove ili saradnje. Ali nemojte zaboravit na odmor- planirajte putovanje, doneće vam mnogo pozitivne energije. Povoljan dan je utorak, nepovoljan je četvrtak.

Blizanci

Biće mnogo toga da se uradi, tako da ćete u nekom trenutku sigurno osetiti preopterećenje, a mogući su i konflikti na poslu. Budite oprezni, mogu pokušati da vas zavedu i prevare. Ne bi bilo na odmet da se pozabavite svojom budućnošću i da osmislite svoje naredne korake. Povoljan dan je sreda, nepovoljan je utorak.

Rak

Tokom ove nedelje čeka vas dosta teških odluka, a situaciju će dodatno otežati gužva, brige i poteškoće. Razmislite o ulaganjima u dugoročne projekte a u tome će vam pomoći proširivanje kruga poznanstava. Za vikend možete očekivati i manje lične i porodične probleme. Povoljan dan je sreda, nepovoljan petak.

Lav

Pokušajte da obim posla svedete na neophodnu meru i napravite pauzu. Čeka vas važna stvar kojoj morate da se posvetite, trebaće vam dosta koncentracije, ali i brzina. Kako ne bi došlo do sukoba sa najbližim okruženjem, nemojte svima da pričate svoje planove i želje. Povoljan dan je četvrtak, nepovoljan je ponedeljak.

Devica

Tokom ove nedelje potrudite se da ne brinete previše o događajima koji se dešavaju, a još manje o onima koji će se potencijalno desiti. Pustite stvari da idu svojim tokom. Za vikend priuštiti sebi da zaboravite na sve probleme, oterate tužne misli i uradite nešto lepo za sebe. Povoljan dan je petak, nepovoljan je utorak.