Pomračenje Sunca u Biku i mlad Mesec u istom znaku pojaviće se na nebu 30. aprila - ovo je period intezivnih i neverovatbnih promena. Iako mnogi smatraju da će biti teško i izazovno, ovo vreme može doneti i blagoslove. Istina, astrolozi najavljuju neverovatne promene, ali sada sadimo seme nečeg novog - spremni smo da se prepustimo novog toku našeg života, dopuštamo da nas vodi, a mi možemo dati maksimum svoje energije da ispunimo željeno.

Pročitajte šta svakom horoskopskom znaku donose pomračenje Sunca i mlad Mesec u Biku od 30. aprila:

Ovan

U Ovnu će pomračenje uticati na finansije. To mogu biti neočekivane finansije, neočekivane prilike, neočekivani poslovi. Ili bi to moglo biti oslobađanje od obaveza. Svoje finansije možete lako podići na viši nivo. Mogu se promeniti stavke rashoda, može se promeniti skala prihoda i rashoda. Imaćete preispitivanje vrednosti: šta je važno u životu, a šta nije. Jasno ćete sebi izgraditi hijerarhiju vrednosti. Svoje finansije ćete dovesti u red.

Bik

U vašem znaku će doći do zamračenja i vaš život se može promeniti. Međutim, glavna tema su odnosi. To može biti venčanje, ugovor, dogovor, partnerstvo i poslovno partnerstvo. Glavni fokus će biti na vašem odnosu sa drugim ljudima. Biće važno kako se pozicionirate, kako izgledate, vaš stil, kako vas drugi vide i kako se predstavljate, ko ste zapravo, šta znate da postavite.

Blizanci

Blizancima će pomračenje Sunca obasjati teme psihologije, energije, odricanja od nečega. Tema dobročinstva je takođe važna. Pitanja emigracije i izolacije, usamljenosti. Možete planirati da odete na pregled, ili planirate projekat u kojem sve želite da uradite sami, ili da otputujete negde gde ćete biti sami sa svojim mislima.

Rak

Rakovi će imati nove planove vezane za grupu ljudi i istomišljenika. Možete postati član bilo koje grupe ili organizovati svoju. Ovo može biti povezano sa društvenim mrežama, internetom. Ovo važi i za prijatelje: neki mogu nestati, a novi se pojaviti. Krug komunikacije se može potpuno promeniti.

Lav

Za Lavove će postati relevantna pitanja karijere, statusa, životnih ciljeva i traganja za uspehom. To može biti unapređenje, novo rukovodstvo na poslu ili velika promena statusa. Možete napustiti posao i osnovati sopstvenu kompaniju. Možda će biti pomaka. Promene mogu biti vezane za roditelje ili nekoga ko je za vas autoritet. Možete dobiti diplomu, venčati se ili razmišljati o raskidu.

Devica

Device će imati pitanje svega što se tiče inostranstva. Predmeti vezani za druge zemlje, strance, međunarodne odnose, organizacije, rad. Moguće je preseljenje, emigracija i promena državljanstva. Dobijanje vize i pitanja vezana za obrazovanje: upis ili završetak univerziteta. Sudovi, pravni sporovi mogu se pojaviti tokom pomračenja Sunca. Možda će biti vesti o proširenju porodice.