Horoskop za vikend od 6. do 9. maja 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta, Mars u Raku, ovog vikenda je zauzeta trigonom Meseca u Raka u petak i sekstilom prema Suncu u Bika u ranim jutarnjim satima u subotu. Imaćete obilje energije koja struji kroz vas, pa se potrudite da je dobro iskoristite. Ako primetite da postajete razdražljivi, pojačajte fizičku aktivnost.

Bik

Između Marsovog sekstila prema Suncu u znaku Bika i vaše vladajuće planete, Venere u Ovnu, u trigonu sa Mesecom Lava, preplavljeni ste samopouzdanjem, ambicijom i ljubavlju prema domu i estetici. Odvojite vreme za svoje prijatelje u subotu; četiri planete u znaku Riba u vašem sektoru prijateljstva insistiraju na tome! Neka kreativnost bude slobodna ovog vikenda, posebno u vašem domu. Bilo kakva poboljšanja tamo će uticati na vašu ukupnu sposobnost da napredujete.

Blizanci

Vaša vladajuća planeta Merkur je u Blizancima, u vašoj prvoj kući ličnosti. Ispunjeni ste energijom, vitalnošću i željom da se povežete sa drugima. Sekstil Sunca i Marsa i sekstil Meseca u Lavu prema Merkuru, ovog vikenda jedva možete da sedite mirno, pa se nemojte prisiljavati ni da pokušate! Zabavite se i učinite svet srećnijim mestom.

Rak

Mesec u znaku Raka u petak ujutru u trigonu sa Marsom u Biku, pružajući nalet energije i entuzijazma koji započinje vikend. Trigon sa Neptunom u Ribama u vašoj devetoj kući priziva maštu i avanturu, pozivajući vas da raspustite kosu i zabavite se. Mesec u Lavu u subotu i nedelju podseća vas na važne stvari i ljude u vašem životu.

Lav

Mesec u Raku u trigonu sa Neptunom, aktiviraće snove u petak, pripremite olovku i papir kada se probudite u subotu ujutru. Mesec u Lavu vas podstiče da uskočite u dan, udružujući snage sa moćnim sekstilom između Sunca i Marsa. Energija teče kroz vas, pa ćete želeti zabavan i produktivan način da je dobro iskoristite.

Devica

Mesec u Raku u petak i trigon sa Neptunom u Ribama podsećaju vas koliko vam znače ljudi i odnosi u vašem životu. Dajte im do znanja kako se osećate. U subotu sekstil između Sunca Bika i Marsa u Ribama verovatno izgleda kao poklon i poziv da proširite svoje razmišljanje i svoje životno iskustvo. Iskoristite to!