Predstojećom nedeljom vladaće retrogradni Merkur. To će dovesti do problema u komunikaciji, nesporazuma i zatvorenosti. Važno je da kontrolišete emocije i da budete staloženi u vezi sa dešavanjima oko vas, sve dok je Venera u Ovnu. Evo kakve su prognoze astrologa od 9. do 15. maja.

Ovan

Tokom ove nedelje bićete bez motivacije, što može da predstavlja veliki problem. Treba vam nešto što može da vas natera da ujutru sa osmehom na licu ustanete i provedete vreme što aktivnije. Čeka vas dosta komunikacije s ljudima. Neće sve ići najbolje, ali se potrudite da se mnogo ne potresate.

Bik

Tokom ove nedelje bićete prilično hladni i odbojni. To je zato što ćete mnogo misliti o prošlosti i budućnosti, o problemima i nevoljama. Astrolozi vam savetuju da se pozabavite svojim mislima i da se manje opterećujete, naročito prošlošću jer to ne možete da promenite. Ono što je bilo ostavite iza sebe i okrenite novi list. Sa optimizmom ćete postići sjajne razultate. 

Blizanci

Pokušajte tokom ove nedelje da svoj život dovedete u red. Ako o sebi razmišljate negativno, tražite sebi mane i ističete slabosti, Venera u Ovnu će vas naterati da se udavite u sopstvenim strahovima. Ako vam se čini da ste beskorisni, znajte da je to samo prolazna faza. Svako ima dana kada se oseća bezvredno, ali svi imamo svoje talente i prednostni, samo treba da ih otkrijemo.

Rak

Bilo bi dobro da se tokom ove nedelje fokusirate na finansijsku sferu života, jer će u ljubavnom životu doći do poteškoća. Astrolozi vam savetuju da važne odluke vezane za ljubav odložite za kasnije zbog retrogradnog Merkura. Na taj način ćete izbeći nepotrebne probleme i sukobe s voljenom osobom. Budite strpljivi i staloženi, šta god da se desi.

Lav

Ova nedelja je pogodna za aktivan rad i ljubavne podvige. Planete će vam biti podrška, pokazujući vam pravi put u životu i izoštravajući vašu intuiciju. Imate odlične uslove da ostvarite veliki uspeh u poslu. Međutim, mogući su finansijski gubici usled uticaja retrogradnog Merkura. Astrolozi vam savetuju da budete ljubazniji i tolerantniji prema drugima.

Devica

Čeka vas veoma težak početak nedelje, a sve što se dešava vama će se čini još težim i fatalnijim. Sve ćete shvatati suviše lično, kao da se neko nameračio na vas, pa ćete sami sebi potrošiti dragocenu energiju. Da biste to izbegli i smanjili izlive negativnih emocija, astrolozi vam savetuju meditaciju i mentalni detoks.