Nedeljni horoskop od 16. do 22. maja 2022. godine!

Ovan

Ovan treba u nedelju da se oslobodi nepotrebnih nada. Ovo je period kada definitivno ne bi trebalo da gradite zamkove u vazduhu. Ovnu će trebati dobro pamćenje i oštar um. Astrolozi preporučuju da ne odbijaju podršku i pomoć, posebno od voljenih. Vreme je da malo proširite svoje vidike, da potražite nove hobije. Ova nedelja je najbolje vreme da naučite nešto novo, da postanete bolja verzija sebe.

Bik

Očekuju vas veliki pomaci u poslu i u ljubavi. Sasvim je moguće da ćete poželeti da sve odložite za kasnije i da se zabavite. Spor tok događaja može izazvati smanjenje aktivnosti. Ako ima puno slobodnog vremena i dosade, onda je bolje obratiti pažnju na samorazvoj. Žene Bikovi će ove nedelje biti uspešni u potrazi za novim hobijima. Možete potrošiti vreme na sebe. Glavna stvar je da ne budete neaktivni i da se ne povlačite u sebe.

Blizanci

Astrolozi savetuju Blizancima da zauzmu odgovorniji odnos prema procesu planiranja stvari za budućnost. U ovom slučaju, verovatnoća problema će se značajno smanjiti. Takođe, uklanjanje digitalnog "otpada" će pomoći u smanjenju verovatnoće problema: neželjene pošte, nepotrebnih datoteka, kontakata . Najopasniji dan u nedelji je ponedeljak. Pomračenje će naterati Blizance da rizikuju. Generalno, od 16. do 22. maja nema potrebe da izađete iz zone komfora. Umeren trud će se takođe isplatiti, i to skoro odmah.

Rak

Noćna svetla pomoći će Rakovima u rešavanju njihovih karmičkih zadataka . Astrolozi savetuju ženama u ovom znaku da slušaju glas intuicije, ali će i dalje ostati koristan. Stručnjaci savetuju da obratite pažnju na snove, predosećanja i osećanja. Samo nemojte se zanositi i tražiti znakove sudbine tamo gde ih nema. Oprez ove nedelje je najbolja strategija. Karijera i finansije će zahtevati posebnu pažnju. Vreme je da postavite ciljeve za budućnost. Tokom vikenda, planete će dati zeleno svetlo poduhvatima.

Lav

Lavovi treba da započnu nedelju sa feng šui čišćenjem kuće kako bi se odbranili od većine problema i opasnosti koje predstavlja pomračenje 16. maja. Red će vam pomoći da se fokusirate na posao i da ne izgubite kontrolu nad situacijom. Dolazi vreme kada će Lavovi početi da ubiraju plodove svog rada i primaju darove sudbine, ili, naprotiv, na putu susreću iskušenja za karmičke dugove. Nedelja je pogodna za ispoljavanje odlučnosti i istrajnosti.