Horoskop za vikend od 17. do 19. juna 2022. godine!

Ovan

Mesec u Vodoliji sija u vašoj jedanaestoj kući prijateljstva, a njegova konjunkcija sa Saturnom i kvadratom sa Venerom pomoći vam da primetite da vaš prijatelj prolazi kroz teška vremena. Može doći do napete situacije s osobom iz bližeg okruženja. Pod uticajem Meseca u Ribama možete sanjati san koji će biti potrebno da protumačite, jer će se ticati vaše budućnosti.

Bik

Vaša vladajuća planeta, Venera u Biku, ovog vikenda ima težak posao sa kvadratom i sa Mesecom i sa Saturnom. Razumljivo je ako ne možete da tolerišete ludost i nemate energiju da se s njom nosite. Mesec u Ribama vraća vam dobro raspoloženje i ljubav i poverenje u druge. Biće vam potreban savet vezan za profesionalnu dilemu koja vas muči.

Blizanci

Trigon između Sunca u Blizancima i Meseca u Vodoliji podiže tešku energiju konjunkcije Mesec-Saturn, vraćajući optimizam i dobro raspoloženje. Moći ćete da uživate u najvećem delu vikenda. Mesec u Ribama u vašem sektoru karijere naglašava vašu želju da se brinete o svojim kolegama i saradnicima.

Rak

Kao dete Meseca, posebno ste osetljivi na njegove promene. Kao rezultat toga, konjunkcija između Meseca u Vodoliji i Saturna može na vas uticati prilično oštro. Budite nežni prema sebi, nikako previše zahtevni i vratićete se u svoje uobičajeno stanje u subotu popodne. Sledeći Mesec u Ribama doneće vam sjajne stvari, samo budite strpljivi.

Lav

Konjunkcija između Saturna i Meseca u Vodoliji u vašem partnerskom sektoru može negativno uticati na vaš odnos sa voljenom osobom. Poteškoće prolaze kada vaša vladajuća planeta, sunce u Blizancima u trigonu s Mesecom puste da život i ljubav ponovo teku slobodno. Mesec u Ribama u vašoj osmoj kući obećava dublju intimnost i povezanost. Pokušajte da iskrenim razgovorom shvatite gde i zašto su stvari krenule nizbrdo između vas i partnera.

Devica

Sa Saturnom u konjunkciji sa Mesecom u vašoj šestoj kući zdravlja, posla i blagostanja, možda ćete se osećati pomalo potišteno i nenadahnuto. Potrudite se da ne donosite loše odluke. Mesec će uskoro biti u trigonu sa Suncem u Blizancima, a vi ćete osetiti kako vam se vraćaju samopouzdanje i inspiracija. Mesec u Ribama u subotu uveče osvetljava vaš sektor partnerstva, što će poboljšati veze s partnerom.