Nedeljni horoskop od 20. do 26. juna 2022. godine!

U toku naredne nedelje desiće se nekoliko moćnih astroloških pojava. Pre svega, tu je letnji solsticij 21. juna, kada će biti najduži dan u godini, a Sunce će imati najjaču energiju. Kako će se to odraziti na horoskopske znakove, pročitajte ovde

Zatim, 23. juna tada Venera prelazi u znak Blizanaca, što će mnogima pomoći da otkriju svoju snagu.

Pročitajte šta planete donose vašem znaku!

Ovan

Tokom ove nedelje događaji se vrlo lako mogu razviti suprotno očekivanjima. Ne dopustite da izgubite kontrolu nad situacijom. Najvažnije je da sačuvate zdrav razum i da srce, bar za sada, ostavite po strani. Izbegavajte prevelika očekivanja kako se ne biste razočarali, jer ne može sve uvek da bude onako kako vi očekujete.

Bik

Vaš život se ove nedelje umnogome može promeniti. Na to vas može upozoriti pojačana intuicija, koja će vam omogućiti da pronađete odgovore na mnoga važna pitanja i da shvatite u kom pravcu treba da idete dalje. Preporučuje vam se poseban oprez u finansijskim i poslovnim pitanjima. Ne dozvolite da posao isisa iz vas svu energiju! 

Blizanci

Glavni zadatak ove nedelje je da se oslobodite nereda i nepotrebnih stvari jer ćete tako dozvoliti pozitivnoj energiji da cirkuliše. Pred vama je nedelja koja obećava uspeh, bićete veoma zaposleni, ali Venera je na vašoj strani. Kraj juna je vreme kada možete da rizikujete u bilo kom poslu i da ne izgube. Ali, preduslov je da rizik bude smislen. Sreća se osmehuje onima koji se na nju ne oslanjaju stalno.

Rak

Ulazite u fazu koja će vam pružiti nove mogućnosti. Događaji će se generalno odvijati dobro, iako u sferi odnosa može doći do blagih nemira i poteškoća. Moraćete pažljivo da pratite svoje reči i postupke: astrolozi vam savetuju strpljenje i da se kontrolišete. Mnogo toga može izazvati negativne emocije, ali glavna stvar je da ostanete mirni.

Lav

Vi ste na listi najnepristupačnijih znakova kada je ljubav u pitanju, imate mnogo visoke kriterijume. Ako želite da pronađe sreću u ljubavi, trebalo bi da malo spustite letvicu. Ne očekujete da će baš svi oko vas da se pomuče. Odbijajuči sve, na kraju možete propustiti mnogo sjajnih prilika. Tokom ove nedelje postoji veliki rizik da ćete potrošiti mnogo energije na postizanje jednog cilja, ne ostavljajući energiju za druge stvari

Devica

Vaše samopouzdanje će ove nedelje oboriti rekorde, ali astrolozi savetuju da mirno odmerite svoje mogućnosti, bez precenjivanja. Savet je da se na poslu malo primirite i pojačate koncentraciju. Kako biste ostali u harmoniji sa sobom, astrolozi vam preporučuju fizičku aktivnost. Venera će vam u četvrtak doneti sreću i pomoći da vam se popravi raspoloženje, radni elan, ali i šanse da se zaljubite!