Kraj juna mnogima donosi šansu da povećaju svoje prihode i ostvare uspeh u poslovanju. Svako ko ima ideje, sjajne inicijative ili želju za zaradom može da počne da sprovodi planove. Ključno je da izađete iz senke i hrabro pokažete inicijativu. Astrolozi kažu da čak i oni koji nemaju mnogo sreće sa novcem moći će značajno da poprave svoju finansijsku situaciju.

Evo šta predviđa novčani horoskop od 20. do 26. Juna.

Ovan

Iskoristite nedelju za poslovne pregovore, pronalaženje onoga što vas ispunjava, novog posla…Dan letnjeg solsticija probudiće vam nove ambicije. Ostvarićete finansijski uspeh ako uspete da kontrolišete situaciju i ostanete fokusirani na svoj cilj. Naredni period nije dobar za velika ulaganja niti za pozajmljivanje novca.

Bik

Trebalo bi što više da se aktivirate u finansijskom sektoru. Da biste povećali prihode, treba da radite više. Ove nedelje, zahvaljujući Veneri i solsticiju, očekuje vas niz od nekoliko srećnih i uspešnih dana. Budite taktični, nastupajte diplomatski, bez mnogo emocija, a naročito bez agresije. Uspeh se postiže strpljenjem i upornošću, znanjem kada treba da sačekate, a kada da pogurate.

Blizanci

U narednom otvoriće vam se novi uvidi i shvatićete šta zaista želite od života. Ovo će vas naterati da idete napred sa novom snagom. Spremite se za finansijske probleme na novom putu, ali ostanite dosledni svom cilju, marljivo radeći. Prelazak Venere u vaš znak u četvrtak otvoriće vam velike mogućnosti za povećanje prihoda.

Rak

Astrolozi vam savetuju da ove nedelje budete hrabriji i da ne tražite rešenja za složena pitanja tamo gde se ona ne mogu naći. Svi odgovori su u vama. Samo vaš unutrašnji glas će odgovoriti na pitanja kako uspeti u životu i da li vam trenutni posao donosi materijalnu satisfakciju. Kupovina stvari za kuću I za vaše najmilije popraviće vam raspoloženje.

Lav

Započnite nedelju tražeći motivaciju jer će novopostavljeni ciljevi da probude u vama radni elan, želju za dokazivanjem i osvajanjem novih visina. Velike su šanse da dobijete unapređenje, povećanje plate ili čak poziv na novi posao sa većom platom i beneficijama. Samo vodite računa, nije uvek sve onako kako se na prvi pogled čini. Nigde nema lake i brze zarade. Astrolozi vam savetuju da se ne plašite rizika, ukoliko su opravdani.

Devica

Trenutno imate dosta zadataka, pa bi trebalo da se fokusirate na one najvažnije a ne da gradite previše ambiciozne planove. Odmereni rad će biti mnogo isplativiji od rizika i avantura. Možete da ostvojite sve što poželite, ali važno je da se ne preopteretite i ne pregorite na putu do ciljeva. Nema ništa loše u tome da napravite pauzu ili zatražite pomoć kada vam je potrebna.