U nedelji od 4. do 10. jula bićemo pod uticajem Merkura i Marsa koji će mnogima doneti dobre šanse, a nekima i poteškoće, naročito u finansijskom sektoru. Evo šta nedeljni novčani horoskop donosi vašem znaku.

Ovan

Tokom ove nedelje moći ćete da rešite svoje materijalne probleme. Šta god da se desi, ni nevolje niti neprijatelji neće vas slomiti. Snaga koju posedujete biće dovoljna za uspeh. Postoje šanse da ćete tokom narednih dana morati da potrošite novac na nešto važno i hitno, ali ne bojte se toga. Neće vam naneti veće gubitke.

Bik

Mnoge Bikove čeka finansijski preokret koji počinje 5. jula. Sada je vreme da štedite ne samo novac, već i svoje resurse, ponajviše vreme i svoj mir. Nije dobar trenutak da širite posao, ali zato možete da se usavršavate, proučavate tržište i konkurenciju. Ne očekuje vas neki zapaženiji uspeh, ali to ne znači da treba da prestanete da se trudite.

Blizanci

Ova nedelja će biti vreme razvoja. Ne vredi vam da čekate da se stvari same dese, bolje je da prionete na posao. Obratite pažnju na zaboravljene projekte i sve poslove koje ste odložili. Univerzum vam daje šansu da ispravite stvari. Pratite znakove koje vam šalje. U suprotnom, u budućnosti vas mogu sačekati nagomilani poslovi i finansijske nevolje.

Rak

Rakovi ne bi trebalo da rizikuju ove nedelje. Situacija u finansijskom sektoru je izuzetno nestabilna, tako da je bolje da napravite pauzu i ne pokušavate ono što trenutno ne ide. U suprotnom, situacija može potpuno da izmakne kontroli. Astrolozi vam savetuju da ovo vreme iskoristite da radite na sebi, usavršavate se, naučite neku novu veštinu koja će vam biti korisna u budućnosti.

Lav

U energetskom smislu, ova nedelja će biti nastavak prethodne. I dalje su moguće greške usled uticaja retrogradnog Neptuna. Ne očekuju vas značajnije pozitivne promene, ali biće i produktivnih i napornih dana. Pokušajte da se oslobodite negativnih stavova koji vas sprečavaju da postignete ono što želite.

Devica

Retrogradni Neptun će vas podsticati da rešavate probleme iz prošlosti. To ne uključuje novčane poteškoće koje se mogu javiti. Da ne biste pogoršali situaciju, pokušajte da pronađete ravnotežu između prihoda i rashoda, analizirajte na šta sve trošite novac. Možda nije problem u troškovima, već vam treba promena posla i veći prihodi.