Do 3. decembra pod uticajem smo energije retrogradnog Neptuna. Ova planeta je povezana sa snovima i iluzijom, donosi konfuziju, ali vas podstiče i da dublje zaronite u svoje snove i pokrenete ciklus ostvarenja.

Moguće je da će se tokom retrogradnog Neptuna naši stavovi, kao i planovi i pogledi na budućnost naglo menjati. Naučićemo kako da gledamo širu sliku stvari, ali će nam biti potrebno da se posvetimo sebi.

Evo koja 3 horoskopska znaka očekuju najveće promene i moraće više da se posvete sebi do 3. decembra 2022. godine:

Blizanci

Iako ste inače izuzetno društveni, retrogradni Neptun će vas podstaći da odvojite vreme za sebe. Ukoliko ste u poslednje vreme potiskivali svoja osećanja, možda zanemarivali neke svoje instikte, sada je trenutak da se suočite sa njima. Uđite duboko u sebe, stupite u kontakt sa svojom autentičnošću i pustite da sve ono što ste potisnuli izađe na površinu. Kada se povežete sa svojim unutrašnjim bićem, možete lakše zalečiti rane na srcu iz prošlosti, ali i dobiti odgovore na pitanja i dileme koji već duže vreme za vas predstavljaju izazov.

Vaga

Na vas još uvek utiču iskustva iz prošlosti - vreme je da taj bol sada nestane. Do 3. decembra retrogradni Neptun vam nudi priliku da prestanete da živite u poricanju i umesto toga se suočite sa svojim osećanjima. Odvojite malo vremena za sebe i razmislite šta vas je toliko povredilo. Kada dobijete ove uvide, imaćete i snagu za oproštaj, energiju da ta bolna iskustva iščupate iz srca i krenete dalje. Budite nežniji prema sebi.

Strelac

Iako ste druželjubiva osoba koja je često u centru pažnje i ostavlja utisak izuzetno zadovoljne i srećne ličnosti, sada se neke stvari menjaju. Više ne želite da glumite pred drugima, ne želite da se u vama skriva tuga, a da sa vašeg lica zrači lažan osmeh. To je najveća promena koja vas očekuje u narednim mesecima i biće lekovita. Sada ste spremni da se posvetite istraživanju sebe i svog bića, da shvatite ko ste zaista, a to donosi više radosti od bilo čega. Budite svoji!

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa