Tokom avgusta doći do nekoliko moćnih tranzita planeta, a neki će imati veoma velike negativne posledice na sve horoskopske znakove. Evo koje dane treba zapamtiti i biti posebno oprezan!

1. avgust – konjunkcija Marsa i Urana

Ovog dana Mars i Uran će biti u napetom i nepovoljnom aspektu koji će istaći sve njihove najgore strane. Ovaj dan ispuniće problemi, preokreti, transformacije i nezgode, najviše izazvane uticajem Urana. Mars će doliti ulje na vatru tako što će nas učiniti impulsivnijim. Nemojte preterano reagovati na ono što se dešava oko vas. Da bi se situacija stabilizovala, jedino što možete da uradite jeste da ostanete mirni.

11. avgust - Venera ulazi u Lava

Ova tranzicija će biti veoma nepovoljna za sve horoskopske znake. Najviše problema biće na sam dan prelaza 11. avgusta. Tog dana mnogi će biti sebični, dominantni, arogantni i čak beskrupulozni. Venera će otežati sklapanje novih poznanstava. Pazite na svoje reči, kako ne biste nekog uvredili. Isto tako, povedite računa i o svojim mislima. Svaki negativ će biti umnožen pod uticajem negativnog elementa vatre u Veneri.

12. avgust - Supermesec u Vodoliji

Pun Mesec u Vodoliji ne predstavlja veliku opasnost, ali zbog najbližeg približavanja Zemlji situacija će se promeniti nagore. Na ovaj dan je bolje uraditi sve bitne stvari koje se ne mogu ostaviti za kasnije, a ono što može da čeka ostavite za neki drugi dan. Astrolozi ne preporučuju rizikovanje niti gubljenje vremena na nepotrebne stvari.

20. avgust - Mars ulazi u Blizance

Ovaj dan će biti negativan za većinu ljudi. Najveća opasnost od tranzita ove planete je za one koji se bave intelektualnim radom jer on zahteva veliku koncentraciju, a Mars će ih lišiti toga. Vodite računa, možete praviti greške koje mogu mnogo da vas koštaju.

Izvor: Sensa