Šta te koči? Da li živite u kavezu? Imate li utisak da ste usamljeni i da vam nedostaje podrška?

Svetlost punog Meseca 12. avgusta u znaku Vodolije pokazaće nam šta smo spremni da vidimo i promenimo. Reč je o slobodi i nezavisnosti, o njihovoj snazi koju sami sebi često uskraćujemo. Živimo na isti način, žalimo se na iste stvari, spotičemo se na istim mestima.

Ne morate više da hodate težim putem. Sada je trenutak da vidite sve što vas iscrpljuje do iznemoglosti i promenite to.

Sad kad vidite, dovoljno je obrazovanja. Jedan korak napred je dovoljan. A onda disciplina, istrajnost i odlučnost da se izborite za sebe i stvorite sebi prostor za ljubav, prostor za bolji posao, za veću zaradu, za bolje odnose sa drugima. Niko to neće ili ne može učiniti umesto vas. Vi ste taj koji odlučuje, bira i stvara.

Ovaj Pun Mesec je pun intenzivnih aspekata. Kao da smo rastrzani između prošlosti, one za koju se držimo jer mislimo da ne možemo bolje, i budućnosti koja se tek rađa. Bolje ćemo videti našu prošlost, ali i osetiti dah bolje budućnosti.

...onaj ponovo onaj osećaj potpunog disanja...

Nalazimo se na raskrsnici. Možemo ostati tu gde jesmo i nastaviti da se žalimo na život, na ljude, na okolnosti. Na suprotnoj strani je novi život za nas. Život u kome živimo sa više lakoće, svesti i novih mogućnosti. Život u kome nas čekaju neki "naši" ljudi koji će davati i deliti bez očekivanja.

 Zato pustite sve što vas vuče. Ne krivite sebe. Zamolite za oproštaj. Žao mi je. Odbacite tuđe breme.

Pogledajte iskustvo koje trenutno imate. Šta vam ono govori?

Za mnoge od nas ovo bi mogao da bude presudan period ove godine, ta prekretnica u kojoj rešavamo nešto važno da bismo u budućnosti mogli više, bolje i lakše.

I ne zaboravite, niste sami.

Niste sami.

Pomirite se sa prošlošću.

Sanjajte o boljoj budućnosti.

Živite sada i ovde.

Izvor: Sensa