Horoskop za vikend od 12. do 15. avgusta 2022. godine!

Ovan

Vaša vladajuća planeta Mars u kvadratu je sa Mesecom u petak. Kontrolišite svoje emocije i svoju potrošnju kako se ne biste pokajali. Sekstil Mesec-Mars u nedelju vas inspiriše, dok vas trigon između Marsa i Plutona ispunjava energijom i snagom koju treba da koristite sa mudrošću i pažnjom.

Bik

Konjunkcija između Meseca i Saturna u Vodoliji u vašem sektoru karijere pomaže vam da napravite profesionalni napredak. Mesec u Ribama je u vašem jedanaestom polju veći deo vikenda, podstičući vas da provodite vreme sa srodnim dušama. Iskoristite malo vremena za volontere ako možete! Pored toga, u nedleju Mesec u Ovnu u trigonu je sa vašom vladajućom planetom, Venerom, ispunjavajući vaš dom lepotom i gracioznošću.

Blizanci

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna stavlja vas na test ovog petka, insistirajući da se fokusirate na posao. Opozicija između Meseca u Ribama i Merkura u Devici u subotu čini komunikaciju između članova porodice. Ako više slušate, a manje govorite, surfovaćete ovim talasom i ostati na dasci. Trigon Plutona i Marsa u nedelju osvetljava strast, pa odvojite vreme za svoju voljenu osobu.

Rak

Ako se u petak osećate emocionalno, konjunkcija između Meseca i Saturna vas koči. Na sreću, stvari se znatno popravljaju kada Mesec u petak popodne pređe u Ribe. Konjunkcija Meseca i Neptuna inspiriše vas da isprobate nove stvari, proširujući svoje horizonte na divne načine. Odvojite vreme za romantiku u nedelju dok Pluton u vašoj zoni partnerstva troši požudni Mars.

Lav

Konjunkcija Meseca u Vodoliji i Saturna u petak može stvoriti ili naglasiti emocionalnu blokadu između vas i vaše voljene osobe. Ništa ne pomaže, ni suprotnost između Merkura i Meseca u subotu. Držite svoje srce otvorenim i znajte da svaki problem ima rešenje. Kasnije, Mesec u znaku Ovna poziva vas da se uzdignete i zabavite.

Devica

Možda ćete biti u iskušenju da zanemarite sebe i svoje potrebe u petak, dok Mesec u konjunkciji sa Saturnom u vašoj šestoj kući. Napravite zdraviji izbor sa više ljubavi. Mesec u Ribama u vašoj sedmoj kući partnerstva spaja se sa romantičnim Neptunom, dajući malo sjaja u vašu vezu. Pustite mašti na volju. Trigon između Marsa i Plutona podstiče vaš libido, pa planirajte u skladu sa tim!