Nedeljni horoskop od 15. do 21. avgusta 2022. godine!

Ovan

Za Ovnove će treća nedelja avgusta doneti dva međusobno isključiva trenda – neki od njih će bukvalno raditi dok ne padnu, a neki će, naprotiv, dati punu ruku svojoj lenjosti. Definitivno ne vredi u ovom periodu započinjati nove poslove i projekte. Mnogi Ovnovi će se suočiti sa ispoljavanjem lukavosti. Sve ovo će naterati Ovnove da razmišljaju o tome koliko su pravilno izabrali profesiju ili polje aktivnosti? I da li je vredno nastaviti ovako problematične projekte u budućnosti? Krajem nedelje situacija će početi da se popravlja, posebno za one koji nisu bili lenji.

Bik

Bik će najviše vremena posvetiti stvarima vezanim za porodicu i rodbinu. Mogu se pojaviti pitanja u vezi sa nasleđem, nekretninama, zemljištem ili popravkama. Osećaj samopouzdanja i radosti od dostignuća biće vodeće emocije Bika u ovom periodu. Ni manji problemi na poslu krajem nedelje ga neće zaseniti. Nespremnost da se nešto promeni, stanje mira i spokoja veoma je karakteristično za većinu Bikova i uživaće u tome cele nedelje. Pri tome, Bik ipak ne treba da zaboravi da stagnaciji može

Blizanci

Većina Blizanaca uživaće u trećoj nedelji avgusta, posebno u materijalnoj sferi. Sticanje novih resursa i prioriteta, konkretne pogodnosti, mogućnost da se dobije nešto vredno. I nije bitno da li je u pitanju novo iskustvo, finansijski uspeh ili duhovno bogaćenje. Blizanci će moći da imaju koristi od svega. Nova poznanstva će se za mnoge Blizance pretvoriti u prijateljstvo, a pojedinačni predstavnici ovog znaka će konačno moći da uspostave obećavajuće odnose. Zdravlje neće praviti probleme, a dobro raspoloženje će vladati cele nedelje.

Rak

Pred Rakovima je teška nedelja, što je, pre svega, posledica preteranog konzervativizma i tradicionalnog karaktera ovog znaka. Šeme i skripte tipične za tipične Rakove odjednom će prestati da rade. Konvencionalne i uhodane metode rešavanja problema neće uspeti. A Rakovi će se naći u stanju koje je za njih gore od svakog stresa – moraće da se igraju po pravilima, da traže rešenja i da se dogovore sa sopstvenim uverenjima. Saveti i preporuke uglednih i autoritativnih ljudi za Rakove takođe neće doneti željeni rezultat. Oni Rakovi koji će moći da se ponovo izgrade pobediće tako što će početi da koriste metode koje nisu tipične za njih.

Lav

Predstavnici ovog znaka, zbog teške energije retrogradnog Jupitera, koji počinje da dobija na snazi, moraće da se susreću sa neprijatnim ljudima cele nedelje. Ova nedelja može biti veoma produktivna i uspešna ako Lavovi budu sami fokusirani na posao. Na poslu i u ljubavi sve će se ispostaviti u njihovu korist, ali za to morate razmišljati svojom glavom i slušati svoju intuiciju. Zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura, biće moguće nositi se sa bilo kojim zadacima.

Vaga

Dramatične promene i inovacije mogu se završiti neuspehom za Vagu. Svaki pokušaj da se isproba nešto novo može biti stresan. Ako ne možete da izbegnete ovo neprijatno stanje, već primljeni stres možete prevazići jednostavnim odmorom. Jaka intuicija će pomoći Vagi da razume sopstvena osećanja. Ako slušate svoje srce, iskušenja se mogu zaobići.