Sunce danas, 22. avgusta ulazi u znak Device i donosi određene kvalitete koji će uticati na vašu ličnost, ponašanje i postupke. Ovo je zemljani znak koji vam može doneti stabilnost, planiranje, analitički um, ali može učiniti i da budete perfekcionista, neko ko sebe kritikuje i previše forsira.

Iako ima blagodeti, nekim horoskopskim znakovima Sunce u Devici može doneti nemir, nesigurnost, izazove - evo o kome je reč:

Blizanci - Tokom leta ste bili radoznali i poletni leptir, ali sada se sva ta vaša energija zatvara, ulazite u fazu čaure. Moguće je da s epovučete u sebe, provodite više vremena kod kuće. Iako ćete misliti da je ovo faze monotonije i da je letnja radost odmora, uživanja i zabave prošla - prijaće vam uzemljenje. Vaša vladajuća planeta Merkur kreće retrogradno od 9. septembra do 1. oktobra 2022, boraviće u vašem polju kreativnosti, pa vas mogu očekivati nedostatak samopouzdanja ili kreativne blokade tokom ovog tranzita.

Vodolija - Magična Vodolija, za vas će ovaj period biti izazovan kada je reč o romantičnim vezama. Moguće je da će neke letnje omanse poželeti da s eodnos produbi, ali vi osećate da sniste spremni, želite da ostanete nezavisni i slobodni. Sa druge strane, ne želite da izgubite osobu koja vam je draga. Imaćete dileme koje će vas mučiti, a usled retrogradnog Merkura pazite na klomunikaciju, jer mnoge reči mogu biti pogrešno protumačene. Zastanite, napravite pauzu, razmislite i budite ISKRENI! Samo kroz iskrenu priču o osećanjima mogu vam se otvoriti neki novi vidici.

Jarac - Sunce koje prolazi kroz vašu devetu kuću visokog obrazovanja će aktivirati filozofsku čežnju za znanjem u vama. Pohađajte kurs, radionicu ili se uronite u knjige ili podkaste koje vam mogu dati korisne informacije. Preokret se dešava kada Merkur krene retrogradno u vašoj 10. kući karijere (9-23. septembar) sa mogućim pogrešnim komunikacijama, nezgodama ili preprekama. Najbolje je da se izvučete iz retrogradnog stanja tako što ćete nastaviti da se oslanjate na svoje studije, knjige i učenje, a ne da se potpuno zbunite. Verujte u svoje znanje, to je jedini način da se oslobodite blokada kada je reč o karijeri.

Izvor: Sensa