Kraj avgusta donosi nam mlad Mesec u znaku Device, pa nas 27. očekuje moćna lunarna energija nove mesečeve mene u 2022. godini. Vreme je da osvestimo šta je to što nam više ne služi i odbacimo, kao i da se posvetimo svom rastu i blagostanju.

Napravite neke nove korake koje će vam doneti stabilnost i mir. Zastanite, napravite pauzu i razmilsite kako možete da se posvetite ličnom razvoju. Mlad Mesec je u znaku Device, što nas čini prizmenim, podseća nas da je život lakši kada isplaniramo stvari i osmislimo strategiju za sreću.

Koračate ka nečemu što vam je suđeno, birate d abudete ovde i sada, u sadašnjem trenutku. dozvoljavate sebi da zavirite u svoju dušu duboko i pronađete istinu. Dozvolite sebi da u potpunosti i svim srcem prihvatite da ste upravo tamo gde treba da budete, a sve što se trenutno odvija vodi vas do vašeg najvišeg rasta.

Jedan od najboljih načina da se iskoristi energija mladog Meseca u znaku Device jeste da se posvetimo zdravlju našeg tela, um ai duše. Vežbajte da se prema sebi ophodite sa više ljubavi i nežnosti, slušajte svoj unutrašnji glas.

Moguće je da ćemo promeniti navike koje se tiču zdravlja, počećemo da jedemo zdravije namirnice, vežbaćemo, više ćemo da se krećemo i angažujemo svoje moždane vijuge kada je reč o stvarima koje nas interesuju i raduju.

Mars, planeta akcije, energije i vatre, veoma je aktivan pod ovim mladim Mesecom. Energija Marsa nas ponekad može učiniti pomalo razdražljivim i uzburkanim tamo gde se možda držimo strahova i nesigurnosti. To može da iscrpi i naše nivoe tolerancije, čineći da gubimo strpljenje i fokus.

Mars često može izazvati u vama manje strahove, nesigurnosti, sprečiti nas da govorimo sovju istinu. Zato je važno da se povežete sa sobom i otkrijete šta je to što vas sabotira, kako da izbegnemo sve one rane iz prošlosti koje nas i dalje povređuju. Povežite se sa svojim srcem i odredite put koji vam donosi sreću, napredak i radost - umirite svoje misli i emocije.

Ako osećate da postajete malo razdražljivi, zapitajte se odakle to zaista dolazi i vodite računa o tome da to kažete na pogrešnim ljudima. Ako ništa drugo, energija Marsa se takođe može kanalisati u fizičku aktivnost, a sa Mesecom u Devici, takođe biste mogli da iskoristite ovu priliku da uradite dubinsko čišćenje ili reorganizaciju svog prostora.

Kada produktivno radimo sa Marsovom energijom, to nam može dati samopouzdanje i izdržljivost potrebnu da prevaziđemo svoje strahove i rešimo ono što nas zaista muči. Ovo je trenutak da se oslobodite nesigurnosti i uzmete život u sovje ruke!

Izvor: Sensa