U petak, 26. avgusta, Merkur će preći u Vagu, što znači da ćemo morati da napravimo pauzu jer će biti mnogo manje šansi za uspeh u finansijskoh sferi. Retrogradni Uran i slaba Venera, još uvek u sazvežđu Lava, takođe će negativno uticati na materijalnu sferu života. Ovo će biti prilično nezgodno vreme, a mnogi horoskopski znaci u poslovanju će imati problema.

Ovan

Astrolozi vam savetuju budete oprezniji u pogledu novca, da štedite novac i dobro isplanirate svako ulaganje ili trošenje. Impulsivne kupovine i nepromišljena potrošnja mogu dovesti do velikih nevolja. Potrudite se da probleme na poslu ostavite u kancelariji, ne donosite ih kući.

Bik

Biće vam potrebno više energije, snage i volje da uspešno započnete i završite važne stvari na finansijskom i radnom polju. Tokom ove nedelje suočićete se sa dosta poteškoća i dilema. Astrolozi vam savetuju da probleme sagledate iz različitih uglova kako bi se pronašao najbolji izlaz iz finansijske ili radne krize.

Blizanci

Predstojeća nedelja biće veoma dvosmislena za predstavnike ovog znaka: retrogradni Uran može dovesti do novčanih problema, a prisustvo Venere u Lavu i dalje vas lišava snage. Za uspeh u poslu moraćete da unesete harmoniju u svoje unutrašnje ja, to je jedini način da sve ostane na svom mestu.

Rak

U narednom periodu najbolje bi bilo da odustanete od trošenja i posvetite se poslu, ispunjavajući svoje dužnosti. Sudbinu kontrolišu ne samo planete, već i moć uma i podsvesti. Stoga se više posvetite razmišljanjem o pozitivnom i dobrom i verovanju u svoj uspeh. Ako ako ne izgubite veru u sebe moći ćete da ostanete na površini ili čak povećate svoje prihode.

Lav

Najverovatnije će se na vašem putu pojaviti novi teški zadaci i problemi. To će dovesti do povećanja stresa i anksioznosti. Suočićete se sa problemima, ali jedino smireno i trezveno možete da popravite situaciju. Mnogi Lavovi imaće šansu da konačno ostvare svoje finansijske ciljeve.

Devica

Često vas smatraju misterizonim, a da biste dobili poverenje drugih, morate da pokažete više iskrenosti i društvenosti. Sve najvažnije stvari trebalo bi da isplanirate početkom nedelje, jer će krajem nedelje retrogradni Uran ometati njihovu realizaciju. Potrudite se da u narednom periodu ne razmišljajte o ranijim greškama i porazima.