Narednih nekoliko meseci biće veoma izazovni u finansijskom smislu za pojedine horoskopske znakove. Astrolozi ističu da će ih nedostatak dobrog investicionog plana, preveliki dug i neracionalno trošenje dovesti do niza finansijskih krahova i problema koji čće potrajati sve do kraja jeseni. Evo koji su to znaci: 

Ovan

Ovaj horoskopski znak imaće ozbiljne finansijske probleme u narednom periodu. Meseci oktobar i novembar biće posebno teški za one koji imaju porodicu jer će imati mnogo hitnih izdataka. Neki će uspeti da se finansijski izuvuku, ali za dlaku, dok će mnogi biti prinuđeni da traže pozajmicu od prijatelja ili rođaka.

Vodolija

Vodolije će tokom čitave jeseni biti pred brojnim izazovima, stalno nailazeći na različite vrste prepreka u pogledu novca. Nemojte očekivati povećanje prihoda, niti bonuse i spremite se za gubitke! Astrolozi nemaju dobre vesti, vaš znak neće imati sreće. Međutim, nova godina donosi nove šanse i prihode kada to najmanje budete očekivali.

Škorpija

Predstavnike ovog znaka u narednom period čeka turbulentan period. Biće dosta uspona i padova. Možda ćete u nečemu i uspeti, ali jedno je sigurno- nećete uspeti da dobijete ono što najviše želite.

Izvor: Sensa