Sve koji su rođeni u sazvežđu Device tačno znaju šta žele. To se takođe odnosi i na partnera- dok ne pronađu onog koji ispunjava njihove kriterijume, neće se smiriti! Device mogu da budu previše kritične i zahtevne prema drugima, ili da se previše trude da promene drugu osobu, a to mnogima smeta. Kakve su, kao horoskopski znak, Device u ljubavi?

Ovo su znakovi s kojima se najbolje slažu

Ribe su znak suprotan Devici, tako da bi partner koji je Riba moga da ima osobine za koje Devica možda smatra da joj nedostaju. Dok je Devica veoma pažljiva prema detaljima i voli sve da planira i analizira, Ribe su u stanju da pomognu Devici da bude emocionalno ranjiva. Preko partnera u Ribama, Devica može da nauči kako da bude saosećajna prema drugima, umesto da prigovara i kritikuje. Osim toga, i Devica i Ribe vole da ulažu mnogo u svoje veze i da se nesebično daju, tako da niko od njih neće osetiti da je samo on taj koji ulaže sav trud.

S druge strane, zajednički vladalac Device i Blizanaca je Merkur, tako da ova dva znaka nikada neće ostati bez tema za razgovor kada su zajedno. Oni mogu lako i spontano da zabavljaju jedno drugo svojim brojnim idejama.

Devica je takođe kompatibilna sa zemljanim znakom Jarcem. I Devica i Jarac su ambiciozni i uživaju u radu na ciljevima koje su sebi postavili. Oni kao par bez problema mogu da obilaze svet i da planiraju zajedničku budućnost. 

Zašto Device važe za “teške” osobe?

Devica voli da ima kontrolu i voli da organizuje svoj život na vrlo specifičan način.često preterano razmišljaju i mnogo toga žele. Može biti veoma kritična ne samo prema sebi, već i prema ljudima koji su joj najbliži. One su u stanju da vide skriveni potencijal u svima, ali ponekad mogu pomisliti da im je dužnost da „poprave“ osobu sa kojom se zabavljaju ili druže. To mnoge može da udalji od njih. Device moraju da ne treba da se bave tuđim životima već svojim.

Kakva je Devica u vezi?

U početku, najčešće je pomalo uzdržana i čeka da druga strana načini prvi korak. Devici je definitivno potrebno neko vreme da otkrije svoja prava osećanja. Međutim, kada odluči da joj se neko sviđa, to je obično prilično ozbiljno. Ona želi da bude sigurna da veza ima potencijal za dugoročnu budućnost.

Koje znakove Devica treba da izbegava?

Devicama je najčešće teško da nađu zajednički jezik s Vodolijama, s kojima ne dele ni iste vrednosti niti ritam života, a vrlo su verovatni i problemi s Ovnom jer je Devicama ne dopada njihova impulsivnost. 

Izvor: Sensa