Mesečni ljubavni horoskop za septembar 2022. godine!

Ovan

Ovog meseca vas očekuje srećna i stabilna veza. Vi i vaš partner ste u dobrim odnosima. Neće biti svađa, jer se dobro razumete. Želećete da uplovite u to predivno more ljubavi. Vi ste dobar primer strastvenog para. Usamljeni će moći da pronađu ljubav ovog meseca. Morate početi da posećujete društvene događaje da biste se povezali sa različitim ljudima. Nikad ne znate da li je vaša srodna duša u blizini. Otvorite srce i možete primetiti skrivene signale.

Bik

U septembru ćete u ljubavi biti posebno iskreni. Imali ste problema u prošlosti zbog neiskrenih postupaka. Važno je da napravite neke promene u vašem životu. Potrudite se da trandformišete situaciju nabolje, pokažite da vam je stalo, i odnos ponovo može biti sjajan. Oni koji su usamljeni treba da rade na ljubavi prema sebi i iskreno pristupe osobe koja im se dopada.

Blizanci

Ovog meseca ćete moći da postignete stabilnost u svom ljubavnom životu. Počnite tako što ćete se uveriti da ste vi i vaš partner zadovoljni, da su potrebe i jednog i drugog zadovoljene. Retrogradni Merkur 2022. ne treba da vas plaši, neće iamti negativan efekat po vaš ljubavni život. Uspećete da ostavrite svoje planove. Pripredite neke romantične gestove, iznenadite voljenu osobu, probudite ljubavne varnice.

Rak

Uvek ostanite iskreni sa svojim partnerom. Da biste imali zdrav odnos, morate ceniti svog partnera i pokazati koliko ga volite. Tako ćete dobiti puno ljubavi zauzvrat. Uvek čuvajte sreću u svom ličnom životu. Neki Rakovi će ovog meseca morati da se rastanu sa svojim partnerima. Prošli ste kroz mnogo toga i shvatili ste da ovaj odnos nema budućnosti. Niko vas neće osuđivati, uradite ono što želite. Čuvajte svoje srce od ozlojeđenosti, ljubav treba da vam donese sreću. Moguće je da će usamljeni upoznati zanimljivu osobu preko društvenih mreža.

Lav

Ljubav je veliki dar koji treba imati u svom životu. Da biste poboljšali svoj ljubavni život, pobrinite se da vaš partner zna koliko ga volite, pokažite to svojim postupcima i emocije izrazite rečima. Septembar može biti mesec pun sreće, radosti, mira i harmonije. Ovo je dobar mesec za planiranje zajedničkog života ili proširenja porodice. Ako ste usamljeni, izađite, zabavite se, upoznajte novu osobu. Vreme je da ostvaite iskustva iz prošlosti iza sebe - počnirte ponovo da volite. Sve Lavove ovog meseca može očekivati sjajan seksualni život.

Devica

Vaš ljubavni život ovog meseca biti sjajan. Vi i vaš partner ćete se savršeno razumeti. Uspećete slobodno da komunicirate jedni sa drugima o stvarima koje vas tiču. Ne skrivajte ništa od svog partnera. Uvek budite iskreni. Bračni parovi treba da se fokusiraju na svoj seksualni život. Dugo ste zajedno, a ovog meseca morate da pronađete nove načine da uključite romansu i strast u svoju ljubavnu priču. Seks je poseban dar u kojem treba da uživate jedno sa drugim. Avantura i istraživanje će vas odvesti do novih horizonata ljubavi.