Mlad Mesec izoštrava naš fokus na jednu temu, omogućava nam da nešto privedemo kraju i da na svom putu nacrtamo novi cilj.

Mlad Mesec pojaviće se na nebu 27. avgusta u 9.17 časova, u 4′ Device. U narednih nekoliko nedelja imaćemo priliku da uredimo, očistimo, organizujemo, planiramo, pripremimo se za realizaciju, piše astrološkinja Julijana Oremović.

Kako da bolje isplanirate dane kako biste bili efikasniji na poslu i obavljali svakodnevne obaveze bez napetosti i stresa?

- Kreirajte novu rutinu koja će podržati vas, vašu energiju, vitalnost i zdravlje.

- Počnite redovno da vežbate.

- Prilagodite svoju ishranu potrebama svog tela.

- Počnite dijetu.

- Oslobodite se loših navika koje štete vašem zdravlju.

- Obratite više pažnje na posao i radno okruženje, jer se mogu pojaviti nove mogućnosti i promene.

Pošto će ovaj mlad Mesec biti pod pritiskom Marsa u Blizancima, nemojte se forsirati preko granica izdržljivosti. Ako je moguće, ako možete, ako se okolnosti menjaju, samo idite napred. Ali ako primetite da „udarate u zidove“, ne možete da prevaziđete neka ograničenja, zastanite na trenutak. Ne forsirajte. Najmanje što vam treba je nepromišljena odluka koja će proizvesti dodatni stres. Druga opcija je da se zaglavite u stanju neodlučnosti zbog previše opcija, a zatim da izgubite interesovanje. Idite polako, strpljivo i promišljeno.

Vladar ovog mladog Meseca je Merkur, koji je u Vagi i u harmoničnom aspektu sa Marsom. To će pre ili kasnije doneti željena rešenja i pomoći vam da rešite neke nesporazume i probleme kroz razgovor.

Venera u Lavu je u izazovnom aspektu sa Uranom, a dan kasnije sa Saturnom. Doći će do naglih promena i otkrića na polju ljubavi i novca. Bićemo nezadovoljni razvojem događaja u našem ljubavnom životu. Imaćemo priliku da rešimo stare probleme. To nije način da se pobegne, već da se suoči, vidi, prihvati. Svaka iznenadna odluka biće privremena, jer se vrlo brzo vraćamo na staro mesto, gde nas čeka nešto od čega uporno okrećemo glavu.

Izvući ćete najbolje od ovog mladog Meseca ako radite ono što je ne samo najbolje za vas sada, već i jedino moguće. I pustite juče, pustite sutra, fokusirajte se na ovde i sada.

Svesno.

Otvorenih očiju.

Onako kako je najbolje za vas.

Izvor: Julijana Oremović, astrološkinja