Poslednji letnji mlad Mesec očekuje nas u subotu 27. avgusta u 10:16 časova i imaće snažan energetski uticaj. Uglavnom ćemo se fokusirati na teme blagostanja i sveukupnog samopoboljšanja. Inspiriše nas da usvojimo zdrave navike u svakodnevni život i poboljšamo sebe.

Saznajte šta mlad Mesec od 27. avgusta donosi vašem horoskopskom znaku:

Ovan

Ništa ne može stati na put vašem blagostanju, jer je ovaj mlad Mesec odlično vreme da udahnete život svim ciljevima u vezi sa zdravljem, bilo da se radi o postavljanju čvršćih granica između posla i života ili kuvanja kod kuće. I zapamtite, ne morate da menjate sve odjednom. Mali pomaci se akumuliraju tokom vremena.

Bik

Mlad Mesec će istaći vašu pragmatičnu stranu, ali to ne znači da ne možete da uradite nešto što će podstaći vašu strast! Radost, romansa i inspiracija ne moraju biti spontani da bi bili uzbudljivi. Napravite čvrst plan da pratite svoje srce.

Blizanci

Uredite svoj životni prostor! Ovaj Mesec ulazi u vašu unutrašnju četvrtu kuću, inspirišući vas da započnete novi život kod kuće i dovedete u red svoje lične poslove. Iskoristite ovaj nalet motivacije da napravite od svog doma pravu oazu topline i ljubavi - bez nereda.

Rak

Ovaj mlad Mesec otvara mnoge mogućnosti da se povežete sa drugima i započnete važne razgovore, ali odvojite trenutak pre nego što prebrzo donosite zaključke. Možda ćete otkriti da neke neočekivane fluktuacije u srcu mogu promeniti vašu tačku gledišta. Budite otvorenog uma i ostanite posmatrač.

Lav

Vreme je da proverite svoj bankovni račun. Dobro je dovesti svoje finansije u red, posebno ako ste imali letnje troškove. Mlad Mesec pruža odličnu priliku da steknete čvrstu kontrolu nad svojim finansijama i analizirate svoju potrošnju. Napravite budžet koji ostavlja prostor i za neočekivane troškove i za luksuznu zabavu.

Devica

Očekuje vas uzbudljiv novi početak koji otvara sezonu vašeg rođendana. Univerzum vam trenutno pruža sve alate koji su vam potrebni da postignete sve čemu težite. Iskoristite svoju veliku pažnju na detalje da fino podesite svoje planove i sačekajte savršen trenutak.