Merkur je u sazvežđu Vage, što znači da nas čeka nedelja ne baš tako povoljna za poslovnu aktivnost, ulaganja i povećanje prihoda. Astrolozi savetuju da budete pažljivi, a evo šta čeka horoskopske znakove od 29. avgusta do 4. septembra u sferi novca.

Ovan

Neopravdani rizici mogu da vas dovedu do grešaka i nesporazuma u poslovnom i finansijskom sektoru. Da biste pronašli nove izvore prihoda, pokušajte da očistite svoju energiju od negativnosti. Ovo će pomoći da poboljšate produktivnost. Verovatnoća materijalnog uspeha je prilično velika, ali astrolozi vam ipak savetuju da budete oprezni. Ne slušajte savete nepoznatih ljudi, uzdajte se u sebe.

Bik

Nedelja je povoljna za finansijske transakcije. Subota je najpovoljniji dan u nedelji, zahvaljujući pozitivnom uticaju Merkura i Jupitera. Povećanje energije tokom vikenda pomoći će vam da iskoristite nove mogućnosti koje vam se pružaju. Dajte sve od sebe da zadržite vedrinu- uz njenu pomoć lakše ćete rešiti čak i finansijske probleme.

Blizanci

Astrolozi vam savetuju da obratite pažnju na pružene prilike jer ih nećete dobiti dva puta. Ovo je period kada će mnogi Blizani shvatiti da su se kretali u pogrešnom pravcu. Ako se ispostavi da je to tačno, ne treba da brinete o tome- posmatrajte to kao životno iskustvo. Početkom septembra biće sjajno vreme za kupovinu i ulaganja. Retrogradni Uran će vas možda naterati da donosite ishitrene odluke, zato ne dozvolite emocijama da vas kontrolišu.

Rak

Marljivost, organizovanost i doslednost pomoći će vam da postanete bogatiji i uspešniji. Iako je nedelja relativno mirna, to ne isključuje monetarne poteškoće koje mogu biti povezane s vašim raspoloženjem i mislima. Moguće je da će vas negativan uticaj Urana izbaciti iz vašeg uobičajenog životnog ritma i doneti probleme.

Lav

Tokom ove nedelje možda ćete imati osećaj kao da ste izgubljeni i da ne znate šta dalje treba da radite. Ovo je normalan osećaj u situacijama kada smo u potrazi za sobom i za novim ciljevima. Razmislite šta je ono što želite i gde sebe vidite u budućnosti. Položaj Merkura donosi vam dobre uslove za trošenje novca na zabavu, putovanja, kupovinu.

Devica

Cela nedelja biće u blagoj stagnaciji, osetićete da vam mnogo toga nedostajte kada su u pitanju finansije i poslovanje uopšte. Da biste uspeli da privučete bogatstvo, morate se osloniti na sopstveno iskustvo i prestati da sledite savete drugih. Slušajte više svoju intuiciju. Ona vas neće izneveriti ako ste postavili ciljeve koji nisu u suprotnosti sa zdravim razumom.