Na prelazu iz avgusta u septembar očekuje nas prilično mirna nedelja. Uran u retrogradnoj fazi nastavlja da dobija na zamahu, ali to ne znači da treba da klonete duhom i da tražiti dodatne razloge da se uznemiravate. Evo šta očekuje horoskopske znakove od 29. avgusta do 4. septembra:

Ovan

Vaši napori možda neće doneti željeni efekat ili će vas čak razočarati, pa je najbolje da se samo opustite i prepustite onome što se dešava, a na šta ne možete da utičete. Ova nedelja biće odlična za odmor ili promenu sredine. Čuvajte se brzopletosti- greška napravljena nepažnjom može da vas uvuče u vrtlog problema i izazove loše raspoloženje. Astrolozi vam savetuju da izbegavate sukobe. Ključ uspeha ove nedelje je duševni mir.

Bik

Neozbiljnost i nepažnja mogu vam doneti probleme. Pošto je Venera i dalje aktivna u Lavu, astrolozi vam savetuju da sačekate sa rizicima i avanturama. Imaćete osećaj da možete sve, ali nije tako. Bolje je izbegavati nove poduhvate, i započinjanje novih projekata u narednom periodu. Pozabavite se rešavanjem starih problema.

Blizanci

Ove nedelje bićete u prilici da se približite rešavanju teške situacije i da pronađete izlaz iz ćorsokaka. Astrolozi vam savetuju da za ovu nedelju planirate najvažnije stvari, a ne ono što oduzima mnogo vremena. Dobro bi bilo da se posvetite sticanju novih znanja ili veština. Odličan je trenutak za renoviranje kuće i uređenje po feng šui pravilima za više harmonije i blagostanja.

Rak

U narednom periodu, u fokusu će biti sfera ljubavi, a ne posla. Astrolozi upozoravaju da će povećan obim posla možda doneti tegobe sa zdravljem i nesuglasice s partnerom. Planete vam donose prijatna iznenađenja! Čak iako vam se planovi promene, to nije razlog za loše raspoloženje- otvoriće vam se neke nove mogućnosti I bićete u prilici da pronađete rešenje za rešavanje karmičkih problema.

Lav

Jedini način da dobijete šansu za brz uspeh u poslu i ljubavne prilike jeste da pokažete veću fleksibilnost i da se ne držite tvrdoglavo za stare obrasce ponašanja. Morate da postanete pristupačniji, otvoreniji prema drugima, da pokažete malo inicijative. Samo tako ćete moći da privučete nekog u svoj život. Na poslu vas čeka stabilna i mirna nedelja.

Devica

U narednom periodu trebalo bi više i otvorenije da razgovarate sa bliskim ljudima o stvarima koje vam se dešavaju. Za postizanje boljeg raspoloženja, ali i unutrašnjeg mira, astrolozi vam savetuju da počnete da vodite dnevnik. Ovo je sjajna navika koja će vam pomoći da bolje razumete šta se dešava u vašoj duši, da budete svesni svojih emocija. Moguće je da ćete na poslu morati da se izborite za svoje ideje. Vaša harizma i šarm će oslabiti pod uticajem retrogradnog Urana.