Mesečni horoskop za oktobar 2022. godine - astro prognoza za sve znakove Zodijaka!

Ovan

Za mnoge Ovnove, oktobar 2022. će biti veoma težak period. Suočiće se sa nizom problema koji na prvi pogled nemaju rešenje. Intuicija će vam pomoći da se nosite sa haosom poslova i briga. Unutrašnji glas predlaže šta da odmah preduzmete, a šta da odložite za kasnije. Imaćete velike ambicije u karijeri. Sreća će biti na vašoj strani: sudbina će vam pokazati alternativne mogućnosti, a vi ćete moći da napravite pravi potez. Ipak, nemojte se zanositi sitnicama. Izaberite nekoliko najznačajnijih projekata i bavite se njima. U ljubavi Ovnovi će želeti da sakriju svoja osećanja i da ne privlače pažnju na sebe. Bićete neočekivano stidljivi i nećete moći da preuzmete inicijativu. Ali, prava ljubav će čekati koliko je potrebno. Shvatićete da su mnogi vaši strahovi bili neopravdani.

Bik

U oktobru se Biku savetuje da ne žuri, kako se ne bi suočio sa velikim izazovima. Međutim, preterana žurba nije u vašoj prirodi. Polako ali sigurno ćete se izvući iz svih sukoba i pronaći pravo rešenje u svim sumnjivim situacijama. Na poslu će vam značiti saveti iskusnijih. Pomoć će doći odakle niste očekivali. Šansa za promene u karijeri pojaviće se u drugoj polovini oktobra. U ličnom životu sve će se razvijati nervozno i neravnomerno. Kratki periodi međusobnog razumevanja biće zamenjeni svađama, a harmonija sukobima. Ali postoji rešenje: ne gubite strpljenje. Vreme će samo postaviti sve na svoje mesto.

Blizanci

Za Blizanke je vreme za briljantne ideje. Sve što smislite u oktobru biće korisno koliko i jednostavno. Zato samo napred, budite kreativni! Malo je verovatno da će biti moguće odmah sprovesti sve planirano, ali početak je već pola bitke. Komunikacijske veštine će biti zamenjene umorom i razdražljivošću. Ne prisiljavajte sebe da radite sve i ugodite svima. Odmorite se, opustite se. Ako to ne uradite, vaše zdravlje će trpeti. Ljubavne varnice u oktobru biće usko isprepletene sa poslom. Neki Blizanci će moći da dobiju preferencije u službi zbog svog šarma. Moguće je lepo poznanstvo preko posla. Uživajte, ali nemojte da posao trpi.

Rak

U oktobru će Rakovi lako pronaći saveznike da sprovedu bilo koju svoju ideju. Ovaj emotivni znak čekaju profitabilne ponude i zanimljivi projekti. Neki od njih će biti prilično neočekivani: možda ćete morati da istražujete nove pravce. Sredinom meseca biće vam potrebna sva vaša odlučnost i hrabrost da odbranite svoj stav. Nemojte se rukovoditi emocijama: odluke treba donositi svežeg uma. Mnogi Rakovi su u iskušenju kada je reč o novcu. Možda ćete potrošiti više nego što imate. Otplata duga neće biti laka. Na ličnom planu, Rakovi će naći mir i udobnost. Oktobar je vreme jesenje romantike i lepih noći u društvu porodice. Tokom ovog perioda, u svom partneru ćete pronaći sve što vam je potrebno da biste se osećali srećno.

Lav

Oktobar neće doneti značajnije promene Lavovima. Međutim, činiće vam se da će se desiti nešto što će vam promeniti život. Na tragu ovog osećanja učinićete toliko toga da ćete nadmašiti sebe. A nagrada vas neće naterati da čekate. Druga dekada meseca biće izuzetno povoljna za putovanja i sticanje novih znanja. Putovanje će biti ne samo prijatno, već i korisno. A stečene veštine i sposobnosti odmah ćete početi da primenjujete u praksi. Zahvaljujući tome, vaš autoritet u timu će još više rasti. Lični odnosi će se dobro razvijati, ali neće biti moguće potpuno izbeći kritične trenutke. Stare pritužbe mogu biti uzrok nesuglasica. Da biste ublažili napetost, prvo napravite kompromis. Vaš partner će ceniti vašu velikodušnost i odgovaraće u budućnosti.

Devica

Najzanimljiviji događaji održaće se u prvoj polovini oktobra. Ono što se dešava navešće mnoge Device na pomisao da zaslužuju više nego što imaju. Uspeh će doći onima koji jasno formulišu cilj i ulažu sve napore da ga postignu. Sredinom meseca Devicama će biti teško da se usredsrede na obaveze i zadatke. Moguća su nepredviđena kašnjenja, birokratska kašnjenja i svakakve nedoslednosti koje prilično kvare raspoloženje. Možda ste umešani u tuđe intrige i biće veoma teško da izgradite svoju reputaciju. Za Device će krajem meseca ponovo duvati vetrovi promena. To će uticati na sve oblasti, ali najviše na one u kojima sami želite nešto da popravite. U ovom trenutku su mogući veliki novčani prihodi i profitabilne ponude, zahvaljujući kojima možete bukvalno okrenuti svoj život za 180 stepeni.