Dnevni horoskop za 19. septembar 2022. godine!

Jutro počinje trigonom Sunca u Devici i Plutona u Jarcu. Ovo je sjajno vreme za introspekciju, da zaavirite unutar sebe, da analizirate svoje ponašanje, osećanja, želje… Odbacite zastarela uverenja, sve ono što vas guši i sputava, bilo da je u pitanju posao, lični život ili finansije. Velike su šanse za susret s uticajnim ljudima koji vam mogu biti od velike pomoći.

Kasnije, Mesec u Raku ulazi u sekstil s Venerom u Devici. Ovaj sekstil je savršen za ljubav, veze i brak. Divno je vreme i za druženje s prijateljima i porodicom. Ovaj aspekt pogoduje društvenom životu, stoga iskoristite povoljne okolnosti da izađete i upoznate nove ljude. Mnogi će se osmeliti i za sastanak naslepo! Takođe je divno vreme za renoviranje doma i preuređivanje u skaladu sa feng šuijem kako biste u prostor uneli harmoniju i blagostanje.

Na kraju dana Mesec ulazi u sekstil s Uranom u Biku. Ovo je sjajno vreme za izlazak sa prijateljima i zabavu, ali i za preuređenje doma. Ovaj tranzit je savršen za posao, ali isto tako i za romatiku! Iskoristite period da iznenadite voljenu osobu.

U galeriji ispod pročitajte za vaš znak dnevni horoskop za 19. septembar 2022. godine!

Sensa / Canva dnevni horoskop za 19. septembar

Izvor: Sensa