Astrolozi ističu da svaka odluka koju budete doneli između 19. i 25. septembra može da dovede do dobrog rezultata. Sreća voli odlučne i hrabre ljude, stoga se ne plašite da pokažete odvažnost! Evo kakve prilike očekuju horoskopske znakove u sferi novca:

Ovan

Nedelja je povoljna za sprovođenje svih finansijskih i poslovnih planova. Retrogradni Merkur će se mešati u sve, ali uspećete da se izborite sa svim poteškoćama. Glavna stvar je da se ne forsirate. Planete će vam doneti dobre šanse, a iskoristićete ih samo ako se oslobodite anksioznosti I hrabro krenete putem kojim vas srce vodi. Uspeh je dostižan!

Bik

Astrolozi vam savetuju da verujete svojoj intuiciji, naročito ako treba da doneste odluku, ali ne dozvolite da emocije preuzmu kontrolu. Početak nedelje biće veoma važan, stoga budite marljivi. Sreće sa novcem imaće samo oni Bikovi sa jasnom vizijom, a ne oni koji sede i čekaju. Nedelja je dobra za investiranje.

Blizanci

Težak rad koji vas očekuje ove nedelje biće početak nečeg dobrog. Uložite novac i vreme u posao ili sopstveni razvoj- to će vam se dugoročno isplatiti. Prati vas sreća, pa ćete tokom ove nedelje moći da pronađete izlaz iz svake situacije. Ako vam prijatelji ili rođaci zatraže finansijsku pomoć, pomozite ukoliko ste u mogućnosti.

Rak

Tokom ove nedelje s velikom verovatnoćom moći ćete da pronađete rešenje za komplikovanu finansijsku ili poslovnu situaciju. Možete da računate na dobre šanse, zahvaljujući položaju planeta, a naročito krajem nedelje, kada su najbolji uslovi za poslovanje i ulaganje.

Lav

Blagotvorni uticaj zvezda pomoći će vam da ojačate svoju volju i veru u sebe. Podstaći će vas da donesete ispravne finansijske odluke i da privučete više sreće, naročito kada je u pitanju novac. Vikend je dobar trenutak za ulaganja. Tokom ove nedelje možete da računate na dobre prilike, između ostalih da se rešite finansijskih problema.

Devica

Pred vama su sjajne šanse, pa je važno da sve napore usmerite kako biste predupredili finansijske poteškoće. Astrolozi ističu da vas očekuje nekoliko srećnih dana, a najpovoljniji su petak i subota. Pametno ih iskoristite da rešite dugogodišnje novčane probleme.