Gledamo odnose, tražimo ono što nam je sada potrebno. Razumemo ko su ljudi oko nas i sa kojim želimo da provodimo više vremena. Dozvolimo ovoj Veneri da nas uvede u svet povezanosti, saradnje i ljubavi. Dozvolimo sebi da dajemo, ne očekujući da to mora biti uzvraćeno.

Otvorimo se svetu i pogledajmo darove koji nam on donosi. Nekada su to pouke, nekada prilika da vidimo i osvestimo nešto bolje, a nekada susret koji će zagrejati naša srca. Susret koji će nam pokazati da naše srce želi ponovo da voli, bez obzira šta um kaže – nemoj, nije bezbedno, opet ćeš krvariti.

Venera u Vagi je mirotvorac, želi pravdu, harmoniju, traži ljude i interakciju sa drugima. U periodu od 29. septembra do 23. oktobra, kada će biti u znaku Vage, poziva nas da unesemo više razumevanja, tolerancije, ravnoteže i mira u prostore naših odnosa.

Ovo je vreme kada se krvna slika naših odnosa može promeniti. Vidimo nešto drugačije, razumemo šta želimo, nova osoba ulazi u vaš život, nalazimo mir sa nekim događajima iz prošlosti.

Usamljenost nije opcija. Mnogo događaja i novih sadržaja dolazi preko drugih ljudi. I neka to svima bude znak – saradnja, zdravlje, uvažavanje, tolerancija i najvažnije ljubav. Birajte iz ljubavi. Donosite odluke iz ljubavi. Živite za ljubav.

Ljubav daje smisao svemu.

Izvor: Astrolog Julijana Oremović