Mesečni kineski horoskop za svaki znak za oktobar 2022. godine!

Ukoliko niste sigurni koji ste znak u kineskom horoskopu, saznajte OVDE!

Pacov

Ove osobe će postići veliki uspeh u svom radu. Što više radite, veća će biti nagrada. Vaš glavni cilj je da maksimizirate svoj potencijal. Mesec je dobar za početak novog posla. Povoljan je i za oslobađanje od loših navika i uvođenje novih navika i rituala. Zapamtite da je život kao cvetni grm: da biste dali snagu novom cveću i izdancima, morate ukloniti sve stare i bolesne. Zato uklonite iz života ono negativno, sve što vam ne donosi dobro.

Bivo

Bivoli će uspeti u učenju. Ne samo da će ostaviti dobar utisak na svoje nastavnike ili mentore, već ćete iznenaditi i sebe, što će doneti motivaciju za dalja dostignuća. Vaš današnji uspeh je rezultat činjenice da ste u nekom trenutku u prošlosti odlučili da ne odustanete, već da idete napred. Pratite ovaj plan. Vaši voljeni će biti srećni, mir će zavladati u porodici.

Tigar

Mesec je pogodan za uspostavljanje prijateljskih kontakata, pre svega, sa kolegama na poslu. Vaša ličnost je sada veoma privlačna drugima, iskoristite ovu šansu. Obratite posebnu pažnju na finansijsko stanje. Prioritet vam je sada štednja. Možda će vam trebati pomoć profesionalca da rešite finansijske probleme. Ne obazirite se na toksične ljude i njihove komentare.

Zec

Posvetite svoje slobodno vreme porodici ovog meseca. Vaši poslovi su sada u savršenom redu, iskoristite ovo vreme za rešavanje ličnih i porodičnih problema. Najviše podrške ovog meseca ćete dobiti od ljudi na pozicijama moći. Ovaj mesec je dobar za učenje, sticanje novih veština i samoobrazovanje.

Zmaj

Obratite pažnju na svoje zdravlje ovog meseca. Sada ste posebno skloni bolestima kao što su prehlada ili grip. Dobar trenutak da vodite računa o ishrani, pređite na pravilniju i uravnoteženiju ishranu. Da biste poboljšali svoje zdravlje, razmislite o tome šta nije u redu sa vašim životnim stilom. Ključ vaše dugovečnosti je fizička aktivnost. Period je povoljan i za kupovinu.

Zmija

Ovog meseca ćete morati da se nosite sa novim izazovima koje će vam sudbina baciti. Ako istrajete, otvoriće vam se novi horizonti na privatnom planu i u karijeri. Profesionalna aktivnost će povećati finansijski tok. Da biste održali i povećali svoju ušteđevinu, potražite savet prijatelja koji je vešt sa novcem ili finansijskih savetnika.