Predstojeće nedelje Venera će već biti u Vagi, a u ponedeljak se Merkur oslobađa retrogradnosti- to će mnogima otvoriti vrata uspeha I donesti sjajne šanse. Evo šta čeka znakove horoskopa od 3. Do 9. oktobra 2022. godine

Ovan

Očekuje vas stabilan napredak u poslu. Stvari će konačno krenuti nabolje, ali to ne znači da možete samo da sedite i čekate- moraćete da zasučete rukave jer krajnji rezultat zavisi samo od vaših napora. Poslušajte savete ljudi u koje imate poverenja, u velikoj meri će vam pomoći da napravite pravi izbor. Oni koji su se ranije trudili da poboljšaju odnose sa svojom srodnom dušom, očekuje period zalužene sreće i idiličnog ljubavnog života.

Bik

Očekuju vas nove poslovne mogućnosti ili ponude, dajte sve od sebe da ih ne propustite. Finansijska situacija je stabilna, možete da odahnete. Ako planirate da stanete na ludi kamen, sada je odličan trenutak da ozvaničite vezu. Oni koji su slobodni, imaju šansu da upoznaju svoju srodnu dušu i čak vrlo brzo započnu zajednički život.

Blizanci

Svesni ste svoje snage I kvaliteta, tako da ćete se tokom cele nedelje osećati sjajno. Slušajte svoju intuiciju, ona će vam pomoći da rešite ne samo trenutne složene probleme, već I da napravite plan za budućnost. Slobodni Bizanci osetiće kako im se bude osećanja prema nekome iz bliskog okruženja. Ova ljubav u nastajanju ima sve šanse da uspe!

Rak

Nedelju ćete posvetiti porodičnim poslovima i problemima. Oni predstavnici Raka koji imaju jak i harmoničan Pluton u horoskopu mogu doživeti snažne unutrašnje transformacije. Pod njegovim uticajem razumeće sebe i svoje želje bolje nego ikada ranije. Pojedine Rakove čekaju različita iskušenja, kao posledica ranije počinjenih dela- nekima će biti nagrada, a nekima kazna. Povedite računa o zdravlju.

Lav

Tokom cele nedelje bavićete se realizacijom svojih materijalnih ciljeva. Očekuju vas dobre vesti koje se tiču posla i povećanja prihoda. Takođe, planete vam donose dobre šanse da započnete novi projekat ili posao, kao I da unapredite svoje veštine. Sreća će pratiti Lavove koji će otvoriti svoje srce osobi koja im se dopada I priznati osećanja. Ta veza ima sve neoohpodne uslove da uspe!

Devica

Očekuje vas prilično teška nedelja, a najviše zbog vaše želje da trošite svoju energiju na beznadežne poslove i odnose. Mogući su sukobi sa voljenom osobom, a neke Device će otkriti neiskrenost svog partnera, što će doneti veliko razočarenje.