Mnogi od nas se opiru promenama. Više je razloga za to, a na prvom mestu je strah. Plašimo se nepoznatog, strahujemo od toga kako ćemo se snaći. Ali promena je dobra i neophodna jer je jedini način da se napreduje. Isto tako, promena je neizbežna. Postoje neki znaci kojima nas Univerzumupozorava da je promena blizu, čak iako nam se tako ne čini. Evo koji su to znakovi:

1. Stvari koje ne volite više ne možete da trpite

Znate situaciju kada dugo nešto trpite, a onda se desi sitnica koja prelije čašu. Kada male, naizgled obične stvari u životu postanu nepodnošljive, to je jedan od sigurnih znakova da je promena blizu i da smo za nju spremni.

2. Osećate se izgubljeno

Najbolji način da pronađete sebe jeste da prvo izgubite sebe. Jer ćete u tom trneutku shvatiti šta ste radili pogrešno, da li ste se borili za nešto što nije vredelo, da li ste bili uz ljude koji vas ne zaslužuju jer nisu pravi prijatelji… Iako stvari mogu izmaći kontroli i ne znate šta ćete dalje, u tom trenutku ste potpuno spremni da prihvatite sve što vaše srce pokušava da vam pokaže. Možda je baš ta drastična primena ono što vam treba kako biste uskladili svoj um, telo, srce i dušu.

3. Osećate strah i uzbuđenje u isto vreme.

U redu je da se plašite promene jer je nepoznata, ali u isto vreme, promena je uzbudljiva jer donosi nešto novo, pokreće vas, motiviše. Nemate pojma šta da očekujete, ali osećate da ste na pravom putu i nestrpljivi ste da vidite šta je to na šta ćete naići. Ima mnogo različitih ishoda. Istražite i procenite svaki od njih pre nego što odlučite kojim putem ćete krenuti. Budite strpljivi, dobre stvari dolaze!

4. Brojevi

Kada se spremate da prođete kroz veliku promenu u životu, počećete da vidite broj 5 gde god da se okrenete. Ovaj broj je najjasniji znak da morate da promenite sebe, ili stvari oko sebe, jer prolazite kroz period koji će vas zauvek transformisati.

Izvor: Sensa