Za mnoge horoskopske znakove, predstojeća nedelja biće vreme pozitivnih i važnih promena. Jačanje Merkura donosi nove prilike, samim tim i manje novčanih problema. To ne znači da će biti lako da se savladaju prepreke, ali će se napori definitivno isplatiti. Evo šta novčani horoskop od 3. do 9. oktobra donosi horoskopskim znakovima:

Ovan

Tokom ove nedelje možete slobodno da trošite i ulažete, bez bojazni. Merkur će vam pomoći da svoj novac potrošite na pravi način, kao i da privučete snažne finansijske tokove, uz pomoću kojih ćete da privučete još veće prihode. Astrolozi vam najavljuju promene u finansijskom sektoru, što vas stavlja na prvo mesto na listi miljenika planeta!

Bik

Bik može lako da izdejstvuje samo najbolje ove nedelje. Sada je odlilčan trenutak da iskoristite priliku da razgovarate sa svojim šefom i zatražite povišicu. Takođe, povoljan je trenutak da potražite novi posao ili započnete svoj biznis. Astrolozi vam savetuju da pre kraja nedelje završite posao koji ste započeli- nije dobro ostavljati započeto. 

Blizanci

Krajem nedelje, neko od vaših bližnjih može vam zatražiti pozajmicu. Ako vas zamole da budete žiranti, bolje je da odbijete, jer otplata traje dugo i veoma je veliki rizik. Trenutak je sjajan za kreativni i intelektualni rad, kao i za poslovna putovanja. Astrolozi ističu da imate ogromne šanse da ostvarite uspeh ove nedelje!

Rak

Tokom ove nedelje moći ćete da zadržite finansijsku stabilnost i izbegnete neočekivane troškove samo ako uspete da obuzdate svoje emocije. Sada nije najbolje vreme za kupovinu skupih stvari nekretnina, ali je zato povoljan trenutak da povećate svoje prihode. Ne uzdajte se u seću, morate da se potrudite, a uspeh će doći kao rezultat kombinovanog rada intuicije, inteligencije i iskustva.

Lav

Šta god da se desi, važno je da ostanete smireni i ne dozvolite da vas sitnice izbace iz takta. Tako će se i verovatnoća monetarnog neuspeha svesti na minimum. Planete su na vašoj strani, ali ostanite na oprezu- ako treba da potpišete neka važna dokumenta, dobro pročitajte sva sitnica slova kako ne biste bili prevareni. 

Devica

Sada je trenutak da otplatite neplaćene račune i vratite dugove. To je naročito važno da uradite za vreme perioda direktnog kretanja Merkura kako ne biste prouzrokovali još više problema. Kada to uspete da uradite, u narednom periodu ćete moći da počnete sa šednjom, a zatim i sa ulaganjem u ono što već dugo planirate. Pratiće vas sreća, samo ako budete mudri i promišljeni i odbacite zastarela uverenja o novcu.