Ponedeljak je dan koji kod mnogih izaziva osećaj nelagodnosti - nove rane obaveze su pred nama, nedovršeni zadaci, razni događaji i očekivanja... Ipak, stvari bi trebalo posmatrati iz svetlijeg ugla i osvestiti da je ponedeljak novi početak, dan koji može uticati na celu nedelju. Zbog toga vam donosimo savete jyotish astrološkinje Ane Rusalkine za svaki horoskopskiznak.

Nedeljni horoskop otkriva šta je najvažnije za vaš znak Zodijaka od 3. do 10. oktobra 2022. godine:

Ovan - Usmerite sve svoje napore na posao, karijera sada treba da vam bude prioritet. Budite aktivni, bistri, ponudite nove ideje, ispoljite tu vatru koju nosite u sebi. Moguće je da ćete očekivati odobrenje šefova, ali teško ćete ga dobiti.

Bik - Pogledajte u sebe i zapamtite ko ste zaista. Koji su vaši talenti? Ovo je primarni zadatak za ovu nedelju, čije rešenje vam može otvoriti nova vrata i mogućnosti. Ako ni sami ne znate šta je vaša supermoć, konsultujte se sa prijateljima ili porodicom, sa onima koji vas najbolje poznaju.

Blizanci - Pobrinite se da ove nedelje završite zadatke koje ste dugo odlagali. Uspećete! Imate šansu da prevaziđete svaku prepreku, zato ne oklevajte kada vam se neka pojavi na putu.

Rak - Dozvolite sebi da provedete više vremena u svom toplom domu, izolujte se, sredite misli i odmarajte se. U slobodno vreme dozvolite sebi da ne trčite nigde, već da se hranite mirnom atmosferom za buduća dostignuća.

Lav - Obratite posebnu pažnju na ono što nosite, koje modne detalje koristite - neka vaš izgled bude u skladu sa vašom prirodom. Svesno dajte svom izgledu malo više vremena nego obično. Ovo ne samo da će vam dati više samopouzdanja i privući zadivljene poglede suprotnog pola, već će vam pomoći i da poboljšate svoju efikasnost na poslu.

Devica - Vreme je da svoju svakodnevicu obojite novim ili dobro zaboravljenim starim hobijima i interesovanjima. Uložite energiju u to, ne tražite izgovore, već počnite. Sada je pravo vreme. Ovo ne samo da će osvežiti vaš život, već će vam dati više snage i energije za željene promene.

Vaga - Vreme je da se fokusirate na sebe i brinete o sebi, a ne da ispunjavate potrebe i zahteve drugih. Ove nedelje izgradite odnos sa sobom. Šta volite? Šta vam donosi sreću? Naučite da osećate sebe, naučite da dozvolite sebi da budete drugačiji i promenljivi, a da to ne krivite, već sa ponosom prihvatite to kao deo svoje prirode.

Škorpija - Odvojite vreme ove nedelje za meditaciju i vežbe disanja. Oni ne samo da će vam osloboditi stres i blagotvorno uticati na zdravlje, već će vam pomoći da izbegnete neočekivane troškove. Bolje je stres izbacivati tehnikama opuštanja, umesto da se prepustite impulsivnoj kupovini.

Strelac - Usredsredite se na svoje planove i ambicije za osvajanje novih visina. Mnoge želje se mogu promeniti ili čak postati teško ostvarive. Postavite sebi nove mikrociljeve za kratke vremenske periode - čak i ako je to nešto veoma malo, ali vas jasno inspiriše.

Jarac - Ove nedelje zvezde vas savetuju da se posvetite poslu, zato dajte sve od sebe. Ne plašite se prepreka ili rutine na svom putu - možete se nositi sa njima polako, pažljivo razmišljajući, stavljajući sve na police i pravite jasan plan akcije.

Vodolija - Shvatite sebe kao izvor sopstvene snage i dostignuća, vodite računa o sebi, učinite nešto lepo za sebe. Čak i ako će to biti zvanična dozvola da mnogo sati zaredom ležite na kauču i gledate serju. Punjenje sebe energijom je ključni zadatak za ovaj period.

Ribe - Komunicirajte više sa porodicom. Pozovite ih, upoznajte se bolje, provedite vreme zajedno. Odnosi sa članovima porodice koji postaju bliži i jači, mogu vam samo doneti sreću. Ako vam nedostaje neko, prisetite se lepih uspomena.

Izvor: Sensa