Svakome se desilo da se suoči s određenim preprekama i problemima. Međutim, mnogo puta problemi nisu bili toliko veliki, već smo sami sebi bili prepreka svojim razmišljanjima. Dozvolili smo da nas sputaju strahovi, da nam zastarela uverenja određuju život... Evo koje moćne reči treba da postanu vaše „lozinke“ za sreću i uspeh!

1. "Pobediću"

Ovo je moćna reč koju treba da ponovite u sebi baš u onim životnim trenucima kada želite da odustanete od svega. Ako postoji želja da prihvatite poraz i prestanete da se borite za sopstvenu sreću, recite sebi „Pobediću“. Ova jaka lozinka će vam dati motivaciju, hrabrost i samopouzdanje.

2. "Hrabro"

Ako se plašite nepoznatog, strahujete od neuspeha ili šta će drugi reći-  onda će vam reč „hrabro“ pomoći da dobijete energiju za odlučujući proboj u bilo kom poslu ili u životu uopšte. Samo hrabro u nove pobede!

3. "Želim"

Ovo je moćna reč koju treba češće da ponavljate ako vam nedostaje motivacija. Ovo je korisna lozinka za one ljude koji imaju energije i vremena, ali nemaju želju da nešto urade.

4. "Mogu"

Ova lozinka je, s druge strane, odličan pomoćnik za one koji žele da urade što je više moguće, ali iz nekog razloga ne mogu – bilo zbog umora, apatije ili straha da neće uspeti....

5. "Snaga"

Ova lozinka je korisna u onim danima kada od samog jutra znate da ćete se suočiti sa poteškoćama i problemima. Često ponavljajte ovu reč da biste bili spremni na sve. To će vam pomoći da se ne slomite pod naletom problema. Morate da verujete u svoju snagu!

Izvor: Sensa