Oktobarski pun Mesec, od 9. oktobra, ima više različitih imena - lovački Mesec, Mesec selidbe, ledeni Mesec, a najpoznatijije po imenu Krvavi Mesec. Kao i svaka lunarna energija u punoj fazi, on simbolizuje početak i kraj, označava i važan period za promene u našem životu. Horoskop ističe da je od posebnog značaja da se fokusirate na odnose, emotivne relacije u kojima vas očekuje najviše izmena.

Za vreme punog Meseca, Sunce je u emotivnoj Vagi, pa ćemo se posvetiti partnerstvu, platonskim odnosima. Takođe, Mesec će biti u bliskoj konjunkciji sa Venerom, planetom ljubavi i romantike. Zadatak koji planete svima donose jeste to da napravite savršen balans između partnerovih i vaših emocionalnih potreba i želja. Prepustite se svim važnim lekcijama i lepotama života, i ne zaboravite, svaki kraj je šansa za nešto novo i veličanstveno što dolazi u vaš život.

Šta svaki horoskopski znak očekuje za vreme punog Meseca u Ovnu 9. oktobra - pročitajte u galeriji ispod!

Sensa / Canva Oktobarski pun Mesec

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.