Zima 2022/2023. godine je period preporađanja, kraja i novog početka. Donosi sjajnu energiju svakom znaku Zodijaka - šansu da napravi velike stvari i promeni sve što im na putu života nije odgovaralo. Pitanje na koje svako od nas treba da odgovori jeste - Šta je ono što me sabotira, a šta me gura napred na putu ličnog razvoja?

Astrolozi ističu da će čarobni snežni dani biti najpovoljniji po pitanju promena za 3 horoskopska znaka - saznajte koga očekuju sreća i napredak:

Bik

Vreme je da preduzmete prekopotreban rizik - sada ili nikada! Možete da se vratite u prošlost i razmotrite šta je ono što vas je tada promenilo, a sada može da vam otvori nove horizonte. Najpovoljnije promene očekuju vas na polju karijere. Ovo je sjajan period za povezivanje, komunikaciju i druženje. Osećaćete se manje usamljneo, dogodiće se divna poznanstva i prijateljstva. Ljubavni život postaje dinamičniji i donosi više optimizma. Partner vas razume, želi u mnogim stvarima da vam pomogne i vi to cenite.

Devica

Veme je da uzmete zaslužene nagrade, tokom zime videće se sve vaše sposobnosti. Naučite da prihvatite komplimente, jer svaku pohvalnu reč zaista i zaslužujete. Sijate sjajem strasti i autentičnosti - vaše raspoloženje je u ovoj sezoni neverovatno. Inovativni ste i to donosi povoljne promene u biznisu. Zima će popraviti stvari koje se tiču srca - oporavljate se uspešno od bivših ljubavi. Sve što radite sada se može odnositi na vašu budućnost. Oni koji su u vezi uspeće da se fokusiraju na pozitivno i da reše neke stare konflikte. U ljubavi dobijate potpuno nove uvide i perspektive!

Jarac

Zima je za vas magično vreme! Prošla godina bila je puna hrabrosti, težnji, sve što ste naučili sada možete da primenite. Spremni ste za sve nove uloge i dobitke! Spremni ste da svojim rukama kreirate novi život, progres, napredak. Tačno znate šta želite i šta vam je potrebno da ostvarite ciljeve. Puni ste optimizma, vaša aura je svetla, a energija čista. Ovo je predivan period da se povežete drugima, ali da izdvojite neko vreme za sebe i više se opustite.

Izvor: Sensa