Horoskop za vikend od 7. do 9. 2022. godine!

Ovan

Mesec u Ribama u petak podstiče vas da se posvetite svojim snovima. Te noći, Mesec će biti u kvadratu s vašom vladajućom planetom, Marsom, stvarajući veliki intenzitet emocija, biže potrebno da se kontrolišete. U nedelju, pun Mesec u Ovnu donosi vam šansu da napravite uspeh, postignete slavu. Iskoristite priliku da napredujete i učinite nešto veliko.

Bik

U petak, Mesec u Ribama će biti u konjunkciji sa Neptunom, podstičući vas da provodite vreme sa prijateljima i da se lepo zabavite. U nedelju, pun Mesec u Ovnu u vašoj dvanaestoj kući snova suprotstavlja se vašoj vladajućoj planeti, Veneri u Vagi. Čeznete za ljubavlju i pravom vezom, a to vas može podstaći na sumnjive izbore, stoga budite oprezni.

Blizanci

Mesec u Ribama biće u konjunkciji sa Neptunom, osvetljavajući vaš sektor karijere. Verujte svojoj intuiciji kada vam šalje signale koji se tiču posla ili neke prilike. Kvadrat Meseca i Marsa u Blizancima može da podstakne frustraciju i navede vas da uradite nešto zbog čega ćete zažaliti. U subotu, Mesec u Ovnu će biti u konjunkciji sa Jupiterom. U kombinaciji sa punim Mesecom u nedelju to će vam pomoći da shvatite koliko ste srećni. Budite zahvalni.

Rak

Mesec u Ribama poziva vas da izađete iz svoje ljušture i krenete u svet. Istražite nova mesta i uživajte u novim iskustvima. Vreme je za avanturu! Konjukcija Meseca sa Neptunom pomaže vam da sanjate velike snove. Mesec u Ovnu u subotu spaja se sa Jupiterom, a pun Mesec u nedelju osvetljava vašu karijeru. Dolaze vam nove mogućnosti ili priznanje za dobro obavljen posao.

Lav

Mesec u Ribama osvetljava intimnost u vašoj karti, a njegova konjukcija sa Neptunom u petak uveče pretvara ljubavni sastanak u nešto više što ima budućnost. Mesec u Ovnu u subotu i njegova konjunkcija sa Jupiterom podstiče vas na zabavu i avanturu. U nedelju, pun Mesec u Ovnu osvetljava vašu strast za istraživanjem i rasplamsava vašu želju da proširite svoje vidike.

Devica

U petak uveče, Mesec u Ribama u konjunkciji sa Neptunom donosi vam sjajne šanse za filmsku romansu! Čak i sa Mesečevom opozicijom prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Romantika se nastavlja i u subotu, kada Mesec u Ovnu bude u konjunkciji sa Jupiterom u vašoj osmoj kući intimnosti. Pun Mesec u Ovnu u nedelju je trešnja na vrhu torte, pomaže vam da se bolje razumete, dublje povežete i da uživate u zajedničkom vremenu.