Jesen počinje u pozitivnom duhu, jer u oktobru tri planete završavaju retrogradni hod. Merkur je krenuo direktno i olakšao mnoge stvari kada je reč o komunikaciji, tehnologiji i planovima koje treba završiti, a sledeći retrogradni Merkur nas očekuje tek u decembru, krajem godine. Taklođe, 8. oktobra Plutonkrećedirektno, a 28. oktobra mu se pridružuje i Saturn. Ovi aspekti su rasterećujući i mnogima će doneti olakšanje, nove mogućnosti, otvaranje novih vrata u životu. Ipak, budite oprezni sa impulsivnim emocijama, jer je Mars od 30. oktobra retrogradan.

Do kraja jeseni 3 horoskopska znaka očekuje uspeh - evo koga su astrolozi izabrali:

Blizanci - Očekuje vas prava sreća na finansijskom planu! Bićete opušteni, srečni i spremni da rešite i nek apitanja koja vas već duže vreme muče. Ovo je sjajna prilika da donesete dobre odluke u stvarima koje već duže odlažete. Na primer, možete započeto ili završiti uspešan projekat, dobiti priznanje od kolega ili nadređenih u profesionalnoj oblasti. Stoga, kako kažu astrolozi, samouvereno preuzmite bilo koji posao!

Lav - Samouverene i vatrene Lavove očekuje profesionalni uspeh. Ovo može biti prelazak na novu poziciju, početak rada na novom velikom projektu, ponuda za posao ozbiljne kompanije, sklapanje dobrih ugovora i transakcija. Takođe, treba očekivati uspeh u ličnom životu. Moguće je da ćete baš u sferi karijere upoznati osobu koja će vam se dopasti - prijateljstvo se može pretvoriti u nešto više.

Strelac - Za Strelčeve, jesen je vreme uspešne kupovine. Ako želite da kupite neku opremu, sprave ili vozila, onda je bolje da to uradite pre kraja novembra. Sva finansijska ulaganja će biti uspešna, možete priuštiti sebi nešto što vas raduje. Pored toga, možete početi da ulažete u obećavajući projekat.

Izvor: Sensa