Najbolji dan u nedelji biće ponedeljak zbog kiše metora Drakonida koje će upravo tada dostići svoj vrhunac. U ponedeljak je i datum ogledala, kao i ulazak Merkura u znak Vage. Dobre šanse i mogućnosti donosi i sreda, kada će Merkur biti u opoziciji sa Jupiterom. Evo šta znakovima horoskopa donosi nedelja od 10. do 16. oktobra 2022. godine.

Ovan

Tokom naredne nedelje sve se za vas odvija sasvim dobro. Ako ste sami, ne plašite se usamljenosti. Venera je i dalje jaka, tako da će vam biti od velike pomoći na putu pronalaženja srodne duše. Nedelja je odlična da završie sve stare projekte i pre nego što započnete nove.

Bik

Zajednički posao sa partnerom osuđen je na uspeh! Od velike koriste biće vam i sticanje novih poznanstava koja ćete moći da iskoristite za razvoj posla. Ako poradite na svom samopouzdanju, lako ćete moći da pridobijete pažnju drugih.
Pronađite vremena da se posvetite porodici, partneru, rođacima. Sjajno je vreme i za učenje novih stvari.

Blizanci

Očekuje vas prilično mirna nedelja, koju možete da posvetite odmoru ili kratkom putovanju. Najvažnije je da prestanete da se žalite na život i sudbinu, koliko god da je teško i šta god da se desi. Možda ćete izgubiti energiju, ali vas za to očekuje stabilizacija emocija što će vam donesti unutrašnji mir.

Rak

U vašoj oblasti karijere i novca, sve je veoma maglovito, mnogo toga će zavisiti od vaše snalažljivosti. Bićete u prilici da razumete glavne razloge svojih dosadašnjih neuspeha i da izvučete pouke. Sada je dobar trenutak da ispravite sve što možete- da izgladite odnose, da se izvinite ako ste pogrešili ili niste bili u pravu

Lav

Zvezde će vam pomoći da pronađete rešenje za sve probleme i popravite samopouzdanije. To će vas mentalno osnažiti i pomoći da dođete do uspeha. Na ljubavnom planu sve je u najboljem redu- čeka vas nedelja ispunjena nežnošću i romantikom. Povoljan položaj planeta skrenuće pažnju drugih na vas i podstaći će ih da vam upućuju komplimente!

Devica

Zalihe energije smanjiće se usled slabljenja Merkura, pa ako ne vodite računa o sebi, možete upasti u mnoge nevolje i probleme, pre svega zdravstvene. Izbegavajte rizično ponašanje i sve što može da vas uvali u novčane probleme. Merkur u Vagi unosi harmoniju u vaš život, što će rezultirati unutrašnjim spokojem i mirom.