Horoskop za vikend od 14. do 16. oktobra 2022. godine!

Ovan

U petak, Mesec u Blizancima vas odlično raspolaže jer je u pozitivnom aspektom sa Saturnom, Venerom i Suncem. Vaš odnos sa vašim voljenim ima koristi od ovih tranzita. Vreme je da se posvetimo periodu za romansu. U subotu ujutru, konjunkcija između vaše vladajuće planete, Marsa i Meseca Blizanaca, ispunjava vas silom na koju treba da računate. Usmerite svoju energiju mudro. Ovog vikenda Mesec u Raku posvećen je domu i porodici.

Bik

Mesec u Blizancima u petak u trigonu je sa vašom vladajućom planetom Venerom u Vagi. Ovo vam pomaže da zablistate, posebno na poslu. Subotnja konjunkcija između Meseca i Marsa u vašem sektoru novca upozorava vas da vodite računa o tome koliko trošite pod ovim obiljem inspirativne energije. Kasnije u toku dana, Mesec u znaku Raka je u kvadratu sa Jupiterom, udvostručujući upozorenje kada je reč o finansijama.

Blizanci

U petak, Mesec u Blizancima u trigonu je sa Suncem, Merkurom i Venerom, jačajući vaše samopouzdanje i ličnu moć. Konjunkcija Meseca sa Marsom u subotu ujutru vas natera da stupite u vođstvo dok vam daje obilje energije koja traži da bude izražena. Mesec je u Raku do kraja vikenda. Njegov kvadrat prema Jupiteru naglašava potrebu za sigurnošću. Budite oprezni sa svojim finansijama.

Rak

Mesec u Blizancima osvetljava snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, trigon Sunca i Venere. Ovo poboljšava dom i porodicu. U subotu ujutru, konjunkcija Mars-Mesec otežava spavanje, pa biste mogli da ustanete i obavite neke aktivnosti po kući. Mesec u znaku Raka u kvadratu sa Jupiterom kasnije tokom dana, pa pazite da ne preterujete.