Astrolozi ističu da će sledeća nedelja biti puna izazova i promena, ali tri horoskopska znaka mogu imati sreće sa novcem od 17. do 24. oktobra. Ljudi rođeni u sledećim znakovima uvećaće svoje bogatstvo, mogu dobiti unapređenje na poslu ili završiti stare projekte koji će im doneti obilje.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka očekuje novac sledeće nedelje, od 17. do 24. oktobra 2022. godine:

Ovan - Vreme je za akciju i inicijativu, stvari se lako mogu promeniti nabolje. Naročita sreća očekuju Ovnove koji se usude da započnu novi posao ili čak krenu u potragu za novim poslom. Svaka promena otvoriće im nova vrata i šansu za uspeh. Ne treba da se plaše da izađu iz zone komfora.

Lav - Mnogi Lavovi biće tokom ovih dana skloni riziku i promenama, ali oni koji se usude da menjaju stvari, zaista mogu da naiđu na uspeh. Iako vam u početku neće biti jasno da li ste doneli pravu odluku, na kraju ćete shvatiti da ste na dobrom putu. Dobićete velike šanse za neočekivani uspeh u poslu i unapređenje.

Strelac - Da biste uspeli u toku sledeće nedelje, Strelčevi treba da se fokusiraju na nove projekte, ideje i poslove. Ovo je povoljan period za ulaganje novca u umetnost i nekretnine. Sve što započnete, može stvoriti dobru energiju i dati vam dodatni vetar u leđa da ostvarite stvari koje ste želeli na polju karijere. Novac stiže u ruke hrabrih!

Izvor: Sensa