Predstojeća nedelja biće pod uticajem Merkura u Vagi. Njegova druga nedelja u ovom znaku daje podsticaj za unutrašnji razvoj i podstiče velike pozitivne promene u životu- preseljenje, promenu posla, prekid veza i početak novih. Pokušajte da usmerite svoju energiju u pravom smeru. Evo šta znakovima horoskopa donosi nedelja od 17. do 23. oktobra 2022. godine:

Ovan

Ove nedelje ćete morati da preispitate svoje obaveze i planove. Možda će biti potrebno da promenite svoj raspored kako biste bili produktivniji ili da promenite neke loše navike. Ne dozvolite da vas pogađaju kritike. Konstruktivne uvažite, iskoriste da naučite nešto, a zlonamerne zaboravite. Posvetite više vremena svom zdravlju i odmoru.

Bik

Glavna tema ove nedelje biće ljubavni odnosi. Možda osećate da se u vašem ličnom životu dešavaju čudne promene. S jedne strane, činiće vam se da je došlo vreme da formalizujete odnos sa voljenom osobom. S druge strane, sumnjate da je partner sposoban da finansijski obezbedi porodicu. Astrolozi savetuju da finansijska pitanja ne potežete danas jer će dovesti do sukoba.

Blizanci

Fokus će biti na porodičnom životu i uređenju doma u skladu sa pravilima feng šuija. Ako živite sa roditeljima, teško ćete izbeći napete ili konfliktne situacije koje su uobičajene u domačinstvima u kojima živi više generacija. Pokušajte da napravite kompromis i da učinite nešto što će koristiti svima.

Rak

Ove nedelje čekaju vas putovanja I upoznavanje mnogo ljudi. Biće vam zanimljivo da komunicirate, širite svoje vidike I iskustva. Možda će do vas stići glasine koje će vas iznenaditi. Možda ćete se razočarati u nekoga koga poznajete. Međutim, biće i mnogo pozitivnih, radosnih trenutaka. Oni koji na putovanje odlaze sami, imaju šansu da upoznaju ljubav svog života.

Lav

Tokom ove nedelje najviše ćete biti zabrinuti za materijalno blagostanje. Pokušavate da pronađete načine da zaradite više novca. Međutim, sve što želite da postignete zahtevaće određene finansijske troškove. Bez novca kao početnog kapitala, vaši snovi će teško biti ostvarivi. Dobra vest je da možete da pitate porodicu da vam pomogne, rado će vam izaći u susret. 

Devica

Poželećete da iznenadite svoje prijatelje danas. Pozovite ih na večeru, spremite neko lepo i neobično jelo i vina. Ova nedelja dobra je za promenu imidža- razmislite o promeni boje kose ili stila odevanja. Promene su uvek dobre jer unose u život novu energiju. Čuvajte se spletki na poslu.