Jedan od najintezivnijih aspekata u ovoj nedelji prema horoskopu svakako je pomračenje Sunca 25. oktobra 2022. godine. Sunce se poravnjava sa Venerom i fokusira se na ljubav, lepotu i udobnost. Ovo je takođe period promena, pa morate doneti važne odluke o tome šta vas čini srećnim, šta treba da prihvatite, a čega da se oslobodite u životu. U sredu je Merkur u trigonu sa Marsom i donosi namsamopouzdanje, bolje veštne izražavanja, što posebno može doprioneti u prezentaciji na poslu i komunikaciji sa partnerima.

Dodatne planove i ambicije budi spoj Merkura i Jupitera koji vas podstiče da preuzmite na sebe i zadatke i raspšršite svoju energiju. Posvetite se onome što vam je važno, ali ne zaboravite i da se odmorite.

Saznajte koja 3 horoskopska znaka će u nedelji od 24. do 31. oktobra imati najviše sreće!

Bik

Već neko vreme razmišljate o tome da priđete nekome na poslu. Možda želite da date predlog ili zatražite uslugu, ali do sada niste znali kako da to uradite. Tokom ove nedelje konačno će vam biti jasno kojim putem da krenete i kako da prevaziđete svoje sumnje.

Škorpija

Ovaj period vas podstiče da zablistate u svom svetlu. Vreme je da postanete još autentičniji i neustrašivo pokažete svetu koliko ste zaista sjajni. Ovo će takođe privući zanimljive pojedince u vaš život koji će vam se diviti baš takvima kakvi jeste.

Blizanci

U proteklih nekoliko dana, možda ste se osećali preopterećeno i suočili se sa poteškoćama u komunikaciji. Tokom ove nedelje moći ćete da dođete do daha, a primetićete i da se lakše izražavate, što će doneti neke pozitivne promene u odnosima.

Izvor: Sensa