Još
Izdanje: Potvrdi
Dodatno

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ASTROLOG JULIJANA OTKRIVA ŠTA NAM DONOSI POMRAČENJE SUNCA: Velike promene u ljubavi i novcu - slušajte svoje srce!

Autor Teodora Andrić

Astrološkinja Julijana Oremović otkriva kakav će od sutra, 25. oktobra biti uticaj pomračenja Sunca! Horoskop ističe promene na polju ljubavi i finansija...

 Astrolog pomračenje Sunca 25 oktobra 2022. Izvor: Shutterstock

Vreme promena počinje! I sva astrološka sazvežđa koja se protežu tokom cele godine, kao da nas smisleno pripremaju za nove korake u životu od sledeće godine.

Tako će biti i sa predstojećim pomračenjem Sunca 25. oktobra, koje se dešava na početnim stepenima Škorpije, pet dana pre nego što Mars u Blizancima krene u retrogradni hod.

I dok Sunce potamni (vrhunac će biti u 11 sati i 21 minut), naš fokus se sužava. U danima koji slede, sve vodi do mesta gde možemo nešto da završimo ili započnemo.

Pomračenje se dešava u neposrednoj blizini Venere, tako da će stvari srca, ljubavi i novca biti pod uticajem uzbudljivih promena i događaja.

Otkrijte i promenite

Šta mislite o svojoj vezi ili braku? Šta možete učiniti da ojačate i stabilizujete odnos? Da li ste sami, tražite partnera, ali nailazite na ljude sa kojima ne možete da se povežete? Razlog za to nije u njima, već u nama. Mi biramo. Muči li vas situacija na poslu? Možete li mirnije prihvatiti ono što se odvija ili je vreme za noviposao?

Ovo je radikalna promena koja ne ostavlja mesta dilemama ili polovičnim rešenjima. Da ili Ne? Ne postoji ništa između. I ne, niste okrenuti prema zidu. Samo treba da donesete odluku i vidite šta će to proizvesti.

Prihvatite i otpustite

Imamo priliku da oslobodimo strahove i blokade koje nosimo u svojim srcima. Dišite, oslobodite se. Izađite iz okolnosti koje vas slabe i kojima pridajete preveliki značaj. Prihvatite nepromenjeno za sada. Vratite fokus na sebe. Zapitajte se – šta mi sada treba?

Intenzivan je. Ono što leži ispod površine ima moć. Možda dugotrajna trauma. Shadov. Oduprite se unutrašnjem nagonu da učinite nešto protiv sebe. Prespavaj. Pogledajte šta je u vama, a šta vas ponekad sabotira?

Pitanja oko intimnosti, seksualnosti, poverenja i ranjivosti u odnosima biće važna tema. Kao i sva pitanja koja treba da rešimo, a koja se tiču materijalnih i finansijskih pitanja, šta mi očekujemo ili zahtevamo od drugih, ili šta imamo, a nekom drugom treba upravo to.

Pitaj svoje srce! Venera te pita – osećaš li želje srca? Šta hoće? Zapiši. I pusti. Nemojte blokirati sa prevelikom željom. Najjača manifestacija željenog se dešava kada smo u osećanju izobilja.

Astrolog: Julijana Oremović

Ovo ne smete propustiti

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije

Lični razvoj