Mlad Mesec obično ukazuje na vreme za svežu energiju, promene, novu fazu života, ali 25. oktobra je sve drugačije, jer dolazi zajedno sa pomračenjem Sunca u znaku Škorpije. Ovo će biti jedan lud i nezaboravan rolerkoster osećanja - od ljubavi do iscrpljenosti i rasprava.

Tokom pomračenja Sunce (ego, ličnost) zasenjeno je Mesecom (emocija, unutrašnji život). Umesto da se osećamo "sunčano", mi se osećamo melanholično i emotivno. Takođe, pomračenje Sunca i mlad Mesec biće u konjunkciji sa južnim mesečevimčvorom, koji se bavi karmom, prošlošću, precima, gde ste bili, a ne kuda treba da idete. Južni čvor je kao onaj loš prijatelj koji uvek priča o dobrim starim danima. Nasuprot tome, Severni čvor je taj prijatelj koji gleda u budućnost. Drugim rečima, tranzit oko Južnog čvora može uzrokovati da se osećate pomalo nostalgično i da se vraćate u prošlost.

Pomračenje Sunca u znaku Škorpije 25. oktobra 2022. može doneti radikalne promene. Pomračenja u astrologiji su ključna i njihovi efekti mogu biti trajni. Oni imaju način da zatvore poglavlje i guraju nas napred u novom pravcu. To je vreme kada smo usmeravani u novim pravcima i gurani da donosimo sudbinske izbore, bilo da mislimo da smo spremni ili ne.

Obratite posebnu pažnju na svaki razgovor, sastanke ili događaje koji se dešavaju tokom pomračenja - čak i na one koji izgledaju manje važno. Možda nećemo shvatiti njihov značaj dok se ne osvrnemo na njih kasnije.

Saznajte šta vaš horoskopski znak očekuje za vreme pormačenja Sunca u Škorpiji:

Ovan

Očekuje vas duboka promena iznutra. Intimni odnosi mogu iznenada dostići nove dubine, ili se možete naći suočeni sa intenzivnim unutrašnjim željama koje se još nisu manifestovale. Hrabro zaronite u dubine svoje duše, jer ćete otkriti važne uvide.

Bik

Sezona pomračenja će imati veliki uticaj na vas, a primetićete jaku energiju posebno u oblasti veza. Možete očekivati promene u dinamici vaših odnosa. Sa nekima ćete se još više povezati i dostići novi nivo intimnosti, a za neke će biti vreme da ih pustite iz svog života.

Blizanci

Ovo pomračenje vas podstiče da promenite svoj svakodnevni život. Razmislite koji su vaši dnevni zadaci i kako možete bolje da prilagodite svoj raspored svojim stvarnim željama i potrebama. Možda će doći do promena u vašoj rutini, što će u početku biti malo teško, ali to je upravo ono što vam treba.

Rak

Osetićete energiju pomračenja u oblasti ljubavi. Možda ćete imati izglede za novu romansu koja će vam iznenada podići tlo ispod nogu, ili ćete možda samo uneti svežu energiju u svoju trenutnu vezu, što će vas i vašeg partnera još više povezati. Sada je vreme da sledite svoje srce.