Horoskop za vikend od 28. do 31. oktobra 2022. godine! 

Ovan

Avantura je osvetljena Mesecom u znaku Strelca u vašoj devetoj kući. Praktičnim stvarima se bavite rano tokom dana dok Mesec je Mesec u sekstilu sa Saturnom. Neptun je sud u vašoj dvanaestoj kući mističnih afera, zavisnosti i samoponištavanja. Budite posebno pažljivi u petak uveče dok Mesec stvara kvadrat sa ovom moćnom planetom. U subotu i nedelju, Mesec u Jarcu flertuje sa Suncem i Venerom u vašem sektoru intimnosti.

Bik

Mesec u Strelcu vas dovodi u dodir sa skrivenim tajnama i psihičkom percepcijom. Sa kvadratom Meseca i Neptuna u petak uveče, možda ćete imati pojačanu intuciiju. Provođenje vremena sa prijateljima može vam pomoći da to uravnotežite. Subotnji sekstil vaše vladajuće planete, Venere u Škorpiji, u kombinaciji sa Suncem u Škorpiji u vašem partnerskom sektoru, čini ovo odličnim vremenom za romansu.

Blizanci

Mesec u Strelcu osvetljava partnerstvo i posvećenost u vašoj karti u petak i subotu ujutru, a sekstil meseca prema vašoj vladajućoj planeti, Merkuru u Vagi, aktivira ljubav i strast, praktično insistirajući da voljenim osobama pokažete otvoreno koliku ljubav osećate. U subotu, Mesec prelazi u Jarca i vaš sektor intimnosti. Sekstil Meseca prema romantičnom Neptunu u nedelju uveče osvetljava ljubavni plamen.

Rak

Mesec u Strelcu u petak osvetljava vaš sektor blagostanja. Mesečev sekstil prema Saturnu pomaže vam da organizujete svoje projekte i račune. Mesec u subotu ulazi u Jarca. Osvetljava vaš sektor partnerstva, stavra sekstil sa Venerom i Suncem u vašoj petoj kući romantike. Sastanci uveče mogu vam doneti lepe promene u život.

Lav

Strasti se bude kada je Mesec u Strelcu u petak i prolazi kroz vaše peto polje. Sekstil Meseca i Saturna u vašem partnerskom sektoru poziva vas da uradite nešto što će vašoj voljenoj dati do znanja koliko vam je stalo. U subotu, Mesec u Jarcu u sekstilu je sa Venerom i vašu vladajuću planetu, Sunce u Škorpiji. Imaćete izraženo samopouzdanje. Takođe, možete dobiti blagodat ili priliku na poslu, pa budite spremni da dočekate promene u svom životu.

Devica

Dom i porodica su u centru pažnje dok Mesec u Strelcu osvetljava vašu četvrtu kuću. Mesec je u sekstilu sa vašom vladajućom planetom, Merkurom u Vagi, aktivirajući vaš sektor novca u subotu ujutru. Ostanite otvoreni za nove tokove prihoda. Mesec u Jarcu stvara sekstil sa Suncem i Venerom u Škorpiji, dodajući dubinu i emociju vašoj komunikaciji i vezama. Povežite se sa drugima, prenesite dobru energiju na svet iskoristite pozirivne vibracije spolja.