Jupiter, planeta obilja i radosti od 28. oktobra preći će u emotivniznak Riba u kojem će ostati zaključno do 19. decembra. Energija Jupitera je izuzetno jaka, ali ova planeta nikada ne deluje naglo, beskompromisno i otvoreno. Horoskopotkriva da je stvar u tome što sve stiže tajno i prekriveno, a onda izlazi na videlo.

Moguće je da će Jupiter u Ribama nepovoljno uticati na kreativnitok. Biće izuzetno teško pronaći nestandardne načine za rešavanje problema. Astrolozi savetuju da se ne oslanjate na neproverene i rizične stvari, jer to može samo naštetiti vama i vašem toku rada.

Mnogi žele da napuste ono što su započeli u ovom periodu, ali razmislite - da li vredi da odustanete? Ljudi će mnogo brže izgubiti motivaciju, posebno ako ih sustigne razočarenje ili neuspeh u nekom poslu. Pokušajte da ne donosite takve odluke. Ako nešto ne uspe, odložite to za neki drugi dan, za nedelju dana. Ako se vrata ne otvore, ne lupajte po njima. Bolje je sačekati i dati sebi priliku da se vratite rešavanju problema sa svežim mislima i bistrim umom. Ponekad nam se u životu pojave znakovi koji pokazuju da je važnije da promenimo smer, izaberemo neki drugi put.

Lenjost i nedostatak motivacije vam mogu pokvariti planove, ali vi izaberite da delujete. Stvari koje idu otežano i nisu primarno možete odložžiti malo kako ne biste bespotrebno ulagali energiju. Ipak, ono što je primarno i neophodno za napredak u budućnosti, što zahteva angažovanje odmah, nemojte ignorisati. Neodgovornost može dovesti do posledica, ali i potiskivanje problema i guranje pod tepih.

Poteškoće u razumevanju su još jedan izazov koji donosi Jupiter u Ribama, pa nerazumevanje pojačava rizik od konflikta, pogotovo u ljubavi. Zato je važno da pokažete više saosećanja i ne pokušavate da se ogradite od voljene osobe, pogotovo ako prolazi kroz određene izazove i težak period.

Vreme je da osvestite svoje najvažnije ciljeve u životu i shvatite da od vas zavisi budući razvoj vašeg života. Postavite sebi izvodljive ciljeve i pokušajte da ne izlazite naglo van svoje zone komfora. Pazite na granice, budite nežniji prema sebi, nemojte ništa siliti. U sebi imate hrabrost, ambiciju, snagu, iskoristite to i ne dozvolite da vas melanholična atmosfera Jupitera u Ribama poklobe.

Izvor: Sensa