Pošto njihovim znakom vlada Neptun, Ribe su najosećajniji, najmudriji, znak zodijaka, velikodušne su, kreatinvne, otvorenog uma, romantične, nesebične i osetljive. To znači da su sa njima kompatibilni znakovi koji imaju razvijenu empatiju, koji umeju da osete njihova osećanja, da ih razumeju, da im budu podrška.

Sa kim su Ribe najkompatibilnije?

Ribe sa Rakom

Rak je, kao i Ribe, vodeni znak, tako da veza može rezultirati odličnom komunikacijom i skladom, jer Ribama je potreban partner koji je prizemljen, zaštitnički nastrojen i duhovan. Ribe i Rak su dva najosetljivija i najosećajnija znaka zodijaka, iako postoji nešto što ih razlikuje- dok su Ribe mirne i prilagodljive, Rak je temperamentan, emotivan i previše zabrinut. Međutim, oni umeju dobro da balansiraju i mogu da ostvare skladnu vezu.

Ribe sa Bikom

Bik je zemljani znak i dobro je utemeljen, što znači da su promišljeni, senzualni i strastveni, što čini Bika jednim od najkompatibilnijih sa Ribama. Oni će se dobro slagati zbog sličnih interesa i uvek će dati prednost svojoj ljubavi u odnosu na bilo šta drugo. Međutim, Bik ne voli promene, što ih ponekad može učiniti previše rezervisanim za Ribe. Ribe, ali one mogu da se nose sa time, čak da ih inspirišu da probaju nove stvari.

Ribe sa Devicom

Ribe i Device su dokaz da se suprotni znaci privlače. Devica je zemljani znak, empatični, romantični, pažljivi, koji voli svoje partnere. Zajedno su emocionalno usklađeni i fokusirani na svoju vezu. Oni kombinuju svoje snage, uravnotežuju jedni druge i kao rezultat toga, dobro se dopunjuju i slažu.

S kim su Ribe najmanje kompatibilne?

Ribe sa Blizancima

Blizanci su i inteligentni i prijateljski raspoloženi; međutim, Blizanci ne mogu dobro da upravljaju emocionalnom stranom Riba. Ribe s druge strane se ne snalaze dobro sa granicama i manje su spremne da pruže slobodu i emocionalnu distancu ili bezbrižnost kada ih nešto muči. U međuvremenu, Blizanci su izuzetno disciplinovani, a ovi kontrasti im onemogućavaju da oforme harmoničnu vezu, pa iako mogu da razviju hemiju, njihove razlike ih razdvajaju.

Ribe sa Ovnom

Ovan je vatreni znak koji je svojeglav, često sebičan i nepromišljen i nehotice lako može da povredi nekog ko je osetljiv, baš kao što su Ribe. Ovan je jedan od najmanje kompatibilnih znakova sa Ribama, jer Ribe su osetljive i nesebične, dok Ovan i te kako može da bude egoističan.

Ribe sa Vodolijom

Vodolija je vazdušni znak i jedino što im je zajedničko je to što oboje vole da sanjaju velike snove; međutim, Vodolija teško može da se nosi s emocionalnom stranom Riba. Za Vodolije važi da su previše povučene, tj. obično kriju svoju emocionalnu stranu, što znači da im treba vremena da se otvore i shvate kako da pokažu naklonost drugima. Dakle, ekstremne emocije Riba mogu biti previše za jednu Vodoliju. Vodolija ne uspeva da ih shvati, pa se Ribe osećaju kako ne dobijaju pažnju koja im je potrebna.

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

Izvor: Sensa